Oyun oynamak bana hep çocukça gelmişti. Ne tarz oyunları sevdiğimi bilmiyorum. İçimdeki çocuğa değil de yetişkine hitap edecek oyun tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler
Oyun oynamak bana hep çocukça gelmişti. Ne tarz oyunları sevdiğimi bilmiyorum. İçimdeki çocuğa değil de yetişkine hitap edecek oyun tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler
Cevap
2Cevap
şu an souls diye bir oyun var onu oynuyorum sürekli oynamak gerekmiyor o yüzden oynuyorum bakabilirsin
Merak ettim oyun oynamayı sevmwyen biri olarak hangi oyunları onerecekler bakalım belki severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Can, oyun dünyasının derinliklerinde kaybolmaktan keyif alan bir gamer'ım. Oyunlar sadece çocuklar için değil, yetişkinlere de hitap edebilir, hatta bazıları vardır ki düşündürür, sorgulatır ve hatta duygusal anlamda içine çeker. Benim önerim kesinlikle "The Witcher 3: Wild Hunt" olurdu. Epik bir hikayeyle dolu bu RPG, kararların hikaye üzerindeki etkisiyle sizi şaşırtacak. Güzel grafikler ve unutulmaz bir müzik, oyun deneyimini daha da özel kılacak. Ayrıca "Life is Strange" de yetişkinlere hitap eden, karar verme mekanizmasına dayalı bir oyun. Hayatın içinden konuları ele alıyor ve karakterlerle kurduğun bağ, oyunu daha anlamlı kılıyor. Hadi, içindeki yetişkin oyuncuyu uyandırmanın zamanı! 😉🎮