Saints Row serisini almanı öneriyorum bu serinin en iyi iki oyunu 3 ve 4. Bir de Ağustos ayında Saints Row yeni oyunu geliyor. Sadece Epic Gameste satışa sunulacak ne yazık ki. Onu alabilirsiniz. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oynayabilirsin. Grand Theft Auto 4 : The Complete edition kesinlikle oynamanı tavsiye ediyorum. Oynamadıysan tabiki. Korku oyunlarını sever misin bilemem ama Resident Evil serisini ve Dying Light serisini oynayabilirsin. Watch Dogs serisi de çok güzel. Baştan sona kadar oynamanı öneriyorum. Halo: The Master Chief Collection oyununu direk al. İlk ben şüphe duyarak almıştım ama içinde tüm Halo oyunları var ve çok eglenceli. Call of Duty : Black Ops serisini de oynayabilirsin. Benim çok sevdiğim bir oyun var Beyond Two Souls, bu oyunu oynamadıysan oynamanı öneriyorum. Red Dead Redemption seviyorsan Red Dead Redemption 2 kesinlikle oynaman gerekiyor. Remember Me diye bir oyun var. Onu da kesinlikle oynamanı öneriyorum. Korku ve vampir oyunu olarakVampyr çok harika bir oyun diyebilirim. Half Life eski olsa da yine de çok satan ve oynanan bir oyun serisi. Oynamadıkların varsa seriden oynayabilirsin. Far Cry serisinin tamamını oynamanı öneriyorum oynamadıklarin varsa.