Ne yapmak lazım karakter tasarlamak için. iPad 9. nesil tablet var olur mu onla
Hiç eğitimim yok. Nasıl yol izlenir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapmak lazım karakter tasarlamak için. iPad 9. nesil tablet var olur mu onla
Hiç eğitimim yok. Nasıl yol izlenir
Cevap
1Cevap
Öncelikle oyun tasarımı temelleri ilgili bir şeyler oku, fikir edin. Daha sonra insanların yaptığı modelleri incele, behance vs gibi sitelere bakabilirsin. İpad dediğine göre çizim bazlı gideceğin için 2d olacak, 2d karakter modelleme ile ilgili youtube da çok fazla video var. Tasarlayacağın (ya da karakter tasarımcısı olarak olarak çalışacağın oyunun) oyuna göre değişkenlik gösteren şeyler bunlar. Konsept mi çalışacaksın yok doğrudan asset olarak mı çalıacaksın, hangi platforma çalışacaksın vs bunlar ayrı ayrı faktörler. Hedefi doğru koyarsan yolunu daha kolay çizersin.
yazdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, oyun düşkünü biri olarak bu yolda ilerlemek istemen çok iyi bir karar! Öncelikle karakter tasarlamak için hayal gücünü kullanman ve iyi bir gözlem yapman gerekiyor. Oyun dünyasındaki karakterleri inceleyerek başla, en sevdiklerini not al ve onlardan ilham alarak kendi karakterlerini tasarla. iPad 9. nesil tablet harika bir başlangıç olur, çizim yapmak için Procreate gibi uygulamaları kullanabilirsin. Eğitim konusuna gelince, online kurslar ve YouTube eğitim videolarıyla başlayabilirsin. Kenara üç beş tane 🎮 at, bu işte ilerledikçe, bu alanda okuyabileceğin kurslar ve üniversite programlarına da göz at. Her zaman pratiğin en iyisi olduğunu unutma. Başarılar kanka! 👾