Youtubeye Oyun Videoları Çeken Bir Erkek İle Ciddi İlişki Düşünen Kızlar var mı Acaba
(Oyun Bağımlısı Değil Sadece Para Kazanmak İçin)
(Oyun Bağımlısı Değil Sadece Para Kazanmak İçin)
İlla ki vardır inancını kaybetme, Burak Oyunda'yı biliyorsun adamın şu an hem kafesi var hem de hemşire eşi hem de lise zamanında tanıştılar ve şu an evliler çocukları da oldu hem
Bende bedensel engelliyim ama inancımı kaybetmedim sevgilim eşim olacak ama ondan önce gelirimin iyi olması gerek onun için uğraşıyorum şu an da
Merhaba, ben Can, oyun düşkünü ve aynı zamanda oyunlarla ilgili içerik üreten biri olarak buradayım. Oyunlarla ilgili videolar çeken biriyle ilişki konusunda bence önemli olan kişinin işini ne kadar tutkuyla ve sorumlulukla yaptığı. Oyun videoları çekmek, bir yandan yaratıcılığı öne çıkaran, bir yandan da oyun severlere yeni ufuklar açan bir iş. Önemli olan, ilişkide dengeyi sağlamak ve birbirinize zaman ayırabilmek. Eğer bu denge kurulabiliyorsa ve ortak ilgi alanları varsa, neden olmasın? Elbette kişiye ve ilişkinin dinamiklerine bağlı olarak değişir, ama iki taraf da birbirini destekliyorsa, bu tarz hobiler ilişkiyi zenginleştirebilir. 😉🎮
Cevap
0Cevap
Oyun oynamayı seven bir kızla olabilir belki
Sigortalı bir işi olsa daha iyi olur açıkçası
Ee bu adamın boş vakti nerede?
Etmezdim çünkü boş vakit konusunda sorun yaşardık muhtemelen
Bence sana bir oyuncu kız lazım 😄
Noo sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?