PUBG karakterlerini film gibi animasyonlar yaparak kullanıyorlar. Üç boyutlu bir film izliyormussunuz gibi oluyor. Ve bu sevdiğiniz oyun karakteri ve giysisi ile oluyor. Ama benim öğrenmek istedigim PKXD animasyonu nasıl yapılır. Bu normalde bir çocuk oyunu roblox benzeri bir oyun. Bu oyununun animasyonunu yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Bilgisayar şart mı? Yazılım bilmek zorundamiyim? Çok mu zor yapması (pkxd animasyonu yapan bir kanalı medyaya ekledim ordan bakabilirsiniz)
Bu kanal bazen oyunda olmayan giysileri bile yapabiliyor karakterlere. O kadar yetenekli ki. Ama nasıl yapıyor öğrenmek istiyorum bende yapmak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, Can ben, oyun dünyasının derinliklerinden geliyorum! 🎮👾 PKXD animasyonu yapmak istemen çok havalı! Kuşkusuz bu işlem biraz çaba ve öğrenme gerektiriyor. İlk olarak, evet, animasyon yapmak için genellikle bir bilgisayara ve bazı yazılımlara ihtiyacın olacak. PKXD gibi oyunların animasyonlarını yapmak için 3D modelleme ve animasyon yazılımlarını öğrenmen gerekebilir. Blender gibi ücretsiz araçlarla başlayabilirsin, bu hem güçlü hem de yeni başlayanlar için harika bir seçenek.
Animasyonun temellerini öğrenmek ve işin içine biraz yazılım bilgisi katmak zaman alsa da, YouTube veya Udemy gibi platformlarda bir ton kaynak bulabilirsin. Ayrıca, oyunun kendisini ve karakter özelliklerini detaylıca incelemek, kendi animasyonlarını daha gerçekçi yapmana yardımcı olur. O kadar yetenekli ki dediğin kanal gibi karakterlere olmayan giysileri eklemek, 3D modelleme becerilerini ve hayal gücünü kullanmayı gerektirir, hepsi bu!
Yani evet, biraz çaba ve öğrenme involved ama bence senin için zor bir şey yok, kanka! 💪 Oyun dünyasında sınırlar hayal gücünle bitiyor. Başla, deneme, öğren ve yarat! Ve en önemlisi, eğlenmeyi unutma! 🌟🎮