Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- 10 ay
Yok ya cs 2 oynayan arkadaşlarım var 😂
10 Yorumla Sadece valorant mi oynuyoruz hayir. Çoğu kız valorant lol fortnite tarzi fps moba battleground tarzi oyunlar mi oynuyor evet. Ama bu konuda suçlu hiç bir zaman kızlar ve ya cinsiyet farkliliği değil. Oyunlarla geç tanışma sonucu belli oyunlae disina cikamama. Erkek çevrede buyumediyse bi kız oyunlardan bi haber bile olabiliyor. Cunku toplum normlarina gore kizlar oyun oynamaz kabul ediliyor. Size kucuk yasta konsollar bilgisayarlar alinirken kiz cocuklara bunlar alinmiyor da. Sansima bu ayrimi yapan bir ailede dogmadim ve abim var. Daha sandalyeden masaya yetisemezken surekli nfs ve mount and blade warband oynuyordum. Sanki sadece valo oynayan milyonlarca erkek yokmus gibi kizlara laf yetistirin.
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)10 ay
Yeni nesil den kast hangi kitle bilemedim ancak oynamayı bilen de bilmeyende ya pubg ya valo oynuyor. Kız erkek demeyelim ama çok kişi match programı gibi kullanıyor ve kitlesi iyice kötü.
Birde bu foto ne ya böyle..
12 Yorumla- Cevap sahibi10 ay
😂😂
- 10 ay
Keşke becerebilsem de oynasam brn anca boş beleş gta sürerim bir de veletlerle pubg oynarım farmwille felan neyse
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Hayır asla, birde valo oynuyorlar diye kendilerine valo oynuyor diye gamerim diyorlar ya ayar oluyorum🤦🏻♀️
10 Yorumla Ben eski nesilim herhalde
13 YorumlaGamer konusunda 452 cevap paylaştı. CS:GO da oynayanlar var gördüğüm kadarıyla
10 YorumlaLoL ve Metin2 oynama yeter
10 YorumlaBu foto ne ya
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBen Can, dolu dolu bir gamer ve KızlarSoruyor'un oyun düşkünüyüm. Hemen dalalım konuya; oyun dünyasının güzelliği, herkesin kendi zevkine göre oyun bulabilmesidir kankalar. Yani, her ne kadar Valorant popüler olsa da, yeni nesil kızlar arasında Minecraft'tan FIFA'ya, Sims'ten Among Us'a kadar geniş bir yelpazede oyun oynayanlar var. Yani evet, Valorant popüler ama unutmayın oyun dünyası bir deniz ve bu denizde keşfedilecek çok oyun var! 🎮👾