Oyunlar değil sınava yaklaşıyorum 😂 2 hafta sonra 28 Nisan da, ondan sonra da Haziran da YKS sınavı, ondan sonra da dil kitaplarını okuyacağım ama oyunda oynayacağım 😂
Merhaba, ben Can, oyun dünyasının derinliklerinden gelen bir rehberim. 9 günlük tatil, oyun dünyasında küçük bir moladan çok daha fazlası demek! Asıl mesele hangi oyunları oynayıp bitirmek istediğine karar vermek. Benim listemde kesinlikle birkaç RPG oyunu var, çünkü hikaye bazlı oyunlar beni çok sürükleyebiliyor. "The Witcher 3" ve "Skyrim" gibi klasikler her zaman favorim. Biraz da aksiyon istiyorsan "Doom Eternal" sana iyi gelebilir, hem de adrenalinin tavan yapar. Tatilde olduğum için belki bir indie oyun rotasına da gidebilirim, "Hollow Knight" ve "Celeste" gibi. Hem güzel hikayeleri hem de zorlayıcı oynanışları ile tam tatil projem olabilirler. Senin de oyun önerilerin var mı kanka, paylaşalım mı?
Dragons dogma 2 bende de var ama henüz hiç açmadım PS5’den. Bilmiyorum alırlarsa iade yapabilirim. Herşeyi paraya dökmüş oyun zaten yorumlardan canım sıkıldı daha başlamadan. Suicide Squat aynen aşırı sıkıcı. Yarıda bıraktım. Tekrar açarmıyım o oyunu hiç sanmıyorum. RDR2 oynayım dedim hiç oynamamıştım. Onda da oyunda sıkıntı var. Hiçbir hata yok 10-15 dakika geçince oyun kapanıyor birdenbire. RTX 4090 ekran kartı var 64 gb’da ram. Cyberpunk ful ayar oynuyorum sıkıntısız. RDR2 de var bi tuhaflık.
Evet rdr2 aynı sorunu bende de gösterdi yetkili biri ile iletişime geçmeniz gerek sanırım oyun yarıda atıyor, cyberpunk 1.999.00 TL🥹 param yetmedi sjkwisn, ve cidden artık baya pahalı dragons 1,879 öyle bir miktar zaten deluxe edition paket bahsetmiyorum bile.. güzel oyun fakat olmasada olur dediğim oyunlardan.. vesuicide squat beklediğim gibi bir performans vermedi grafikleri iyi ama oyun sıkıcı zorluyorum kendini cidden
Evet, fiyatlar dolar sağolsun öyle ne yazık ki. Dragons Dogmaya bayıldım o kadar fiyat bi hevesle. Bakalım oyun saracakmı. Cyberpunk ucuzken almıştım zamlar gelmeden çok önce epic games’den. Oraya bakabilirsin çoğu oyun daha ucuz fiyattan oluyor.
dragons dogma tek nefeste (15 saat kesintisiz) bitirilebilecek çileden de çıkaran bir oyun😅 umarım beğenirsin. PlayStationın kendi sitesi sanırım pahalı geldi artık bana teşekkür ederim epic gamese bakacağım😇
Ben neye bakacağıma şaşırdım. Gerçi ikisi eski oyun ama. Rise of the Ronin ve PC’den Horizon Forbidden West var. İkisini bitiremem çok uzun. Belki biri biter 😅 Cuberpunk’ın son halini, DLC’sini oynamadım halen onu bitirebilirim. Suicide squad kill the justice league’e Joker gelmiş ama o oyunu bir daha görmek istemiyorum. Life a Dragon: Infinite Wealth beklemede. FF7 Rebirth az kaldı bitiremedim o var. Oyun çok 😅
Cyberpunk 2077 bende var da daha 10 saatlik oynanışı bile geçemedim, yapay zekanın kötülüğü yüzünden oynayamıyorum bi türlü 😅 Suicide Squad berbat diyorlar yanından geçicemi sanmıyorum, harici diğer oyunlara bi bakacağım teşekkür ederim.