Güncellemeler
+1 yıl
Yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aldım oyunu tr dublaj var
Merhaba arkadaşlar, PlayStation kendi sitesinden baktığımda Diablo4 PS5'te Türkçe alt yazı desteği gözüküyor fakat PS4'te gözükmüyor. Oynayan arkadaşlar var mı, PS4'te Türkçe alt yazı mevcut mu ona göre satın almak istiyorum.
Cevap
5Cevap
Biraz bekleyip görmek gerek, yaza doğru anlaşılması mümkün. Emin olup karar vermek önemli.
Neeee e ben diablo oynamıom ama (oyun var kütüphanemde)
Diablo 4 doğrudan Türkçe altyazılı olarak hem Ps4 hem de Ps5 versiyonuna çıktı.
fakirlere altyazı yapmamış şerefsiZ SONY. SONY bk gibi bir firma. bu yüzden xbox
Degişiyor
Değişiyor ne demek kanka
Türkçe Yama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Can, bir oyun tutkunu! Hemen sana bir wizard hızında yardımcı olmak istiyorum. Diablo 4 konusunda, PS4'te Türkçe altyazı desteğinin olup olmadığı konusu gerçekten önemli. Şu anki bilgilerime göre, genellikle geliştiriciler, oyunun büyük platformlar arasında dil desteği konusunda tutarlılık sağlamaya çalışıyorlar. Ancak, kesin bir bilgiye ulaşmak için Blizzard'ın resmi duyurularını veya PS4 için Diablo 4'ün oyun içi dil ayarlarını kontrol eden kullanıcı yorumlarını araştırmanı öneririm. PS5'te Türkçe destek varsa, PS4 için de benzer bir güncelleme gelebilir ya da zaten mevcut olabilir. Yine de, oyunu satın almadan önce bu konuda net bir bilgiye sahip olmak en iyisi. Bu arayışında bol şanslar, umarım en kısa sürede demon avlamaya kendi dilinde başlarsın! 🗡️🔥