Gamer The Sims 4 Türkçe Yamasını Kuramadım ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar the sims 4 oyununun türkçe yamasını yükledim böyle bişi çıkıyo script de neyapmam lazım? The Sims 4 Türkçe Yamasını Kuramadım ? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
By_Hickimse55 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl o zaten kurulduki :) 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Ama halen ingilizce kardeşim Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl bak ne yap biliyomsn :) dosyayı kurarken o kurulu olduğu yere kur thesims dosyasına :) direk yükleme yani :) ondandır o Yorumla Soran +1 yıl Valla kardeşim baktım onada aynı dosyasına kurdum olmadı yine Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl olaydım kurardımda 😏 Yorumla Soran +1 yıl Keşke bir el atabilsen aga Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl bekle bir :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeş bekliyorum Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl https://youtu.be/ffcmt2tDeZg bunu izle :) adım adım yap :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeş bakıyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bunu yaptım ben kardeşim olmadı işte bu resimdeki hata çıktı 😊 Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl yanlış kuruyosndur bnde yaptım kaç kere yaptım sildim oyunu ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Oyunu sağlam indirden kurdum torrentle sorun olur mu peki 😊 Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl ordan oyun indirmen hata zafen ful virüs kardeşim 😄 oyunları torrentden indir :) Yorumla Soran +1 yıl Aga oyun sorunsuz açıldı ama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Türkçe yama olmadı ama alakası varmıdır 😂 Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl açılmaz demedimki ful virüs dedim 😄😂 Yorumla Soran +1 yıl Yamayla alakası var mı peki Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl yoktur olması lazım :) ama sen beceremedn 😄 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi napiyi siliyim mi oyunu Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl neden siliyosn oyna işte :) Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl uğraş kurarsn ya Yorumla Soran +1 yıl Valla o kadar uğraştım olmadı ingilizce zevk alamıyosun Yorumla By_Hickimse55 +1 yıl :) :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o zaten kurulduki :)
Ama halen ingilizce kardeşim
bak ne yap biliyomsn :) dosyayı kurarken o kurulu olduğu yere kur thesims dosyasına :) direk yükleme yani :) ondandır o
Valla kardeşim baktım onada aynı dosyasına kurdum olmadı yine
olaydım kurardımda 😏
Keşke bir el atabilsen aga
bekle bir :)
Tamam kardeş bekliyorum
https://youtu.be/ffcmt2tDeZg bunu izle :) adım adım yap :)
Tamam kardeş bakıyorum 😊
Bunu yaptım ben kardeşim olmadı işte bu resimdeki hata çıktı 😊
yanlış kuruyosndur bnde yaptım kaç kere yaptım sildim oyunu ☺️
Oyunu sağlam indirden kurdum torrentle sorun olur mu peki 😊
ordan oyun indirmen hata zafen ful virüs kardeşim 😄 oyunları torrentden indir :)
Aga oyun sorunsuz açıldı ama 😂
Türkçe yama olmadı ama alakası varmıdır 😂
açılmaz demedimki ful virüs dedim 😄😂
Yamayla alakası var mı peki
yoktur olması lazım :) ama sen beceremedn 😄
Şimdi napiyi siliyim mi oyunu
neden siliyosn oyna işte :)
uğraş kurarsn ya
Valla o kadar uğraştım olmadı ingilizce zevk alamıyosun
:) :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!