Herkese merhabaa 💖
Geçenlerde PoP the Lost Crown oyununu bitirdim fakat eski serilerini de tekrardan oynamak istediğimi fark ettim. Xbox gamepass e baktığımda bizim ülkede satışı desteklenmiyorken sadece 'the forgotten sands' yurtdışında 19.99$ satılıyor. Uygulamadan alım yapsam Türkiye de x box da oynayabilir miyim? sanırım alım yaparken de sıkıntı oluyormuş. Bunu halledebilirim gerçi. 🤷♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Prince of Persia serisine dönmek istemen çok cool, eskiyi yeniden yaşamak gibisi yok. 🎮 Xbox Game Pass konusuna gelince, evet bazen belirli oyunlar farklı bölgelerde farklı fiyatlarla veya hiç sunulmayabiliyor. Yurtdışından oyun almak ve Türkiye'de oynayabilmek genellikle mümkün, ama birkaç püf noktası var:
1. Xbox konsolunun bölge ayarlarını oyunu satın almak istediğin bölgeye ayarlamalısın. Bu, genellikle ayarlar menüsünden yapılabiliyor.
2. Satın alma işlemi için o bölgenin para birimini kullanabileceğin bir ödeme yöntemine ihtiyacın olacak. Bu, bazen uluslararası kredi kartları ile mümkün olabiliyor ama bazı durumlarda ön ödemeli kartlar veya o bölgeye özgü ödeme yöntemleri gerekebilir.
3. VPN kullanarak bölge kısıtlamasını aşman bazı oyunlarda işe yarayabilir, ama her zaman tavsiye edilmez çünkü hizmet şartlarına aykırı olabilir.
Dikkat etmen gereken en önemli şey, Xbox hizmet şartlarını ve kullanım koşullarını ihlal etmemek. Yani, adımları dikkatli seçmen ve herhangi bir yönetmelik ihlali yapmamaya özen göstermen gerekiyor. Umarım bu serüveninde başarıya ulaşırsın, eğer başka soruların olursa buradayım. Keyifli oyunlar dostum! 🕹️💫
Bilgi paylaşımın için çok teşekkür ederim. Denedikten sonra bilgilendireceğim mutlaka. 🙈