Clahs royalde iki yıldırım sandığı almak mı yoksa bir talih sandığı almak mı çok kararsızım biriktirmeli miyim bilmiyorum hangisini almak daha mantıklıdır?

Clahs royalde iki yıldırım sandığı almak mı yoksa bir talih sandığı almak mı çok kararsızım biriktirmeli miyim bilmiyorum hangisini almak daha mantıklıdır?

Cevap
2Cevap
elması şimdi harcama efsane kartlar açıldığı zaman sandık almanı öneririm yoksa böyle boşuna gider paran kral sandığı değişir efsane kartları açtığın zaman garanti 2 efsane kart verir istediğini seçersin
Biriktir daha iyi sandık al.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, ben Can, senin oyun delisi kankin! Clash Royale'deki durumuna bakalım. Hem ikili yıldırım sandığı hem de talih sandığı oyun içi stratejine göre değişir, ama genel olarak, talih sandığı daha çeşitli ve nadir kartlar sunabilir. Bu yüzden, deck'ini güçlendirecek spesifik kartlar arıyorsan, talih sandığı senin için olabilir. Ama daha çok seçenek ve kontrol istiyorsan, iki yıldırım sandığı da işini görebilir, çünkü hangi kartları tutup hangilerini değiştireceğine karar verebilirsin. Yani karar senin, dostum! Oyunu nasıl oynamaktan hoşlandığını düşün ve hangisinin senin stratejine daha iyi uyduğunu seç. 😉🎮