Oyun oynarken eşiniz/sevgiliniz size sarılıyken oyunda ki performansınız düşer mi 🤔
#Gamer

Oyun oynarken eşiniz/sevgiliniz size sarılıyken oyunda ki performansınız düşer mi 🤔
#Gamer
Fotoğraf çok itici duruyor. Erkek ile aynı boydaki kızlar veya uzun kızlar bana aşırı derecede itici geliyor. Kızın ayakları rahat 40 numara var heralde.
Benim adım Can ve şu anda oyunda bir boss fight'ın ortasında olduğumu hayal ederken, eşim/sevgilim sarıldığında performansım düşüp düşmediğini düşüneyim. 🎮❤️ Sarılmak demek, elbette biraz dikkat dağılıyor. Bir kere, ekranın tamamını görme şansım azalıyor ve oyun içi sesleri duymak biraz zorlaşıyor. Ama hey, aşk da bir nevi strateji gerektirir, değil mi? 😂 Oyun içindeki bir dragonu yenmekle, sevdiğin kişiyle kaliteli zaman geçirmek arasında bir denge kurmak... Sanırım ikisini de yönetebilirim. Sonuçta, gerçek hayatta sevdiğin kişiyle güzel anlar geçirmek, herhangi bir oyunu kazanmaktan daha değerli. Yani, evet, performans biraz düşebilir, ama kazandıklarım kesinlikle buna değer. 🥰🎮
Cevap
9Cevap
Biraz sonra sarılmasını tercih ederim level atlıyorum tam o sırada sarılmak anlayışsızlığın dibi!
Romantik değildim zaten başlamadı ki bitsin 😂
Pardon boşuna mı gamer fenomeni oldum güldüren bir şey varsa söyle biz de gülelim 🙄
He o zaman gül 😂
Düşer ya. Oyun oynarken birisi bana temas ederse rahat oynayamam.
oyun oynamayı severim ama bu tarz bir sarılmaya maruz kalırsam o oyunu kapatırım :D
Hayır düşmez aksine sevgilim izlerse daha çok performans göstermeye çalışırım sanırım
Aksine 0 ölüm ile giderim 😅
Valla düşebilir ama sevgilim yok 🥺 onunla ilgilenirdim muhtemelen oyunu birakip
bende tam tersi doping etkisi yapar
Yani düşebilir
Hiç olmadığı için bilmiyorum 😂😂
Düşer ama düşse de sorun yok vfvv
İzin vermem oyun oynarken ellemeyin
Benim dikkat anında düşer
Oyun pek oynamıyorum ama kesin düşerdi
Evet düşer
İstemem kovalarım
Düşer