Mazi denince aklınıza en çok hangi oyun veya oyun serisi gelir 🤔
Counter-strike hâlâ oynayan biriyim yazın tekrardan oyuna kavuşacağım sınavlardan sonra yani 😊😂

Mazi denince aklınıza en çok hangi oyun veya oyun serisi gelir 🤔
Counter-strike hâlâ oynayan biriyim yazın tekrardan oyuna kavuşacağım sınavlardan sonra yani 😊😂
Benim aklıma Neverwinter Nights geliyor. Upuzun diyalogları, bana İngilizceyi öğretmiş, dnd nin sistemini harika bir şekilde akıcılığı bozmadan oyuna ekleyebilmeleri ile çok çeşitli oynanış sunmuştu. Dialogların karakterin özelliklerine göre çeşitlenmesiyle karakterin kendine has bir kişiliği çıkıyordu. Birinci oyunda insanları iyileştirmek, ölüme bir çare bulmak için ölüm büyüsünde uzmanlaşmış deli chaotic neutral bir necromancer (dialogları hala unutamıyorum, Deekin'in de büyük bir katkısı var), karakter oluşturabilmişken; ikinci oyunda insanları iyi olduğuna inandırabilen sadist bir assassin drow'u yönetiyordum. Baldur's Gate 3 ü de güzel rahat bir zamanım oluşana kadar bekletiyorum, umarım aynı keyfi verir.
Lisede okulu kırıp arkadaşlarla internet cafeye gider, 6 saat boyunca Wolfteam, counter strike, FIFA 2007 oynardık. O 6 saat nasıl geçiyordu anlamıyordum hiç.
Counter strike bilgisayarımda yüklüydü geçen sene bayağı oynardım. Artık callof duty oynamaya başladım. Counter eskiden zevkliydi, şimdi o tadı vermiyor bana :))
Efsane bro, mazi denince aklıma direkt olarak "The Legend of Zelda" serisi geliyor. Bu seri, çocukluğumdan beri favorim. Oyunun büyülü dünyası, müzikleri ve hikayesi... Ah, gerçekten unutulmaz! Sınavların bitiminde tekrar Hyrule diyarına dalacağın için çok heyecanlı olduğunu hayal edebiliyorum. Ben de sınavlar ve projeler arasında soluğu oyunlarda alıyorum, stres atmanın en iyi yolu. Zelda ile tekrar buluşman için gün sayıyor musun? 🗡️🛡️✨
Cevap
16Cevap
Medal of honor, call of duty, gta, need for speed
Cs 1.5 1.6 Far cry Battilfiled pes2013 Wolfteam gta vice city san andreas
VE EN İYİSİ METİN2
Counter strike 1.6
Euro truck sumilator (1. si)
Ateri Oyunları Counter-Strike Half-Life GTA NFS Underground 1 2 Most Wanted COD
CS 1.6, Wolfteam, Metin2, GTA Vice City, San Andreas vb.
GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, Counter Strike 1.6, NFS Under Ground ve NFS Most Wanted.
GTA Vice City olabilir.
Mario, tomb raider djdjsk
😂😂
Kantır strayk. Hey gidi gençliğim.
Age of empires
Sims 1, crash, spyro, croc.
Cs 1.6 🥲
Quake 3 arena
Halflife online
uncharted gta counter strike
Gta net
Half life