Ben bu sıra Valorant dışında ne kadar oyun hesabım varsa sattım. Pubg, Metin2, COC falan.. Tüm hesaplarımı satıp kurtuldum :D Sadece Valorant'a sardım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir oyun 😅 dizi izlemekten oyun oynayamıyorum bu aralar. Ama bi YouTube’a giriş yapasım var ufak ufak Valkyrie Elysium ile başladım çekip atmaya. Çok iyi değil şahsen bana bile kötü geldi çektiğim video, oyun olarak tamam ama anlatımın biraz gelişmesi lazım. Tabii oyun yayını, video yayını için ilk daha bi yerden giriş yapmak lazım. Olacak onlar zamanla.
11 Yorumla- 1 yıl
Denemeye değer :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
17Cevap
Gamer konusunda 376 cevap paylaştı. Lol ve pubg. Pubgde eğleniyorum rahatım fakat aynı şeyi lol için söyleyemem. Lolde sinir hastası olup çıkmayan bizden değildir. 😅
10 YorumlaBu sıralar çok oyun oynayamıyorum kendimi geliştirmek adına dil öğreniyorum
10 Yorumla- u1 yıl
Bu sıralar oyun oynamıyorum ama bir zamanlar deli gibi serious sam oynardım. birde belki çoğu kişi bilmiyordur ama agar. io oynardım isim yazıp diğer online kullanıcıları yediğiniz bir balın oyunu. oldukça eğlenceli birde arka planda şarkı açardım 4 saat oynadığımı biliyorum. birde bir zamanlar rpg yani rol yapma oyunları çok oynardım, the witcher ya da skyrim V gibi oyunlar.
10 Yorumla - 1 yıl
Mortal kombat 11. Online baya sarıyor heyecanlı oluyor.
20 Yorumla - 1 yıl10 Yorumla
Gamer konusunda 625 cevap paylaştı. Car Parking Multiplayer
10 Yorumla- 1 yıl
Oyun oynamayı sevmiyorum ama şu God Of War Ragnarök'u merak etmiyor değilim hani...
10 Yorumla - 1 yıl
Motor kullanmak motor videosu izlemek motor oyunu oynamak
10 Yorumla - 1 yıl
Mobile legend ama oynayacak kimse olmayınca saldım yine
10 Yorumla 101 e sardım valla düşük zevklerim var benim klas bir kişilik olamıyorum😂
10 YorumlaCS:GO'nun sefiriyiz.
Şimdi troll yapmak için giricem belki klavyeyi kırıp çıkıcam belli olmaz bu işler. :)
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bebek giydirme oyunları
Caner canım çok sıkılıyor11 Yorumla- 1 yıl
herkesin sıkılıyor be
- 1 yıl
The last of us 2
10 Yorumla - 1 yıl
Oynadığım tek oyun hayday
10 Yorumla Arada pubg oynuyorum steam versiyonunu
10 Yorumla- 1 yıl
Sudoku indirdim oynuyorum 🙄
10 Yorumla - 1 yıl