Ben bu sıra Valorant dışında ne kadar oyun hesabım varsa sattım. Pubg, Metin2, COC falan.. Tüm hesaplarımı satıp kurtuldum :D Sadece Valorant'a sardım.

Ben bu sıra Valorant dışında ne kadar oyun hesabım varsa sattım. Pubg, Metin2, COC falan.. Tüm hesaplarımı satıp kurtuldum :D Sadece Valorant'a sardım.

Bu sıralar oyun oynamıyorum ama bir zamanlar deli gibi serious sam oynardım. birde belki çoğu kişi bilmiyordur ama agar. io oynardım isim yazıp diğer online kullanıcıları yediğiniz bir balın oyunu. oldukça eğlenceli birde arka planda şarkı açardım 4 saat oynadığımı biliyorum. birde bir zamanlar rpg yani rol yapma oyunları çok oynardım, the witcher ya da skyrim V gibi oyunlar.
Hiçbir oyun 😅 dizi izlemekten oyun oynayamıyorum bu aralar. Ama bi YouTube’a giriş yapasım var ufak ufak Valkyrie Elysium ile başladım çekip atmaya. Çok iyi değil şahsen bana bile kötü geldi çektiğim video, oyun olarak tamam ama anlatımın biraz gelişmesi lazım. Tabii oyun yayını, video yayını için ilk daha bi yerden giriş yapmak lazım. Olacak onlar zamanla.
Cevap
16Cevap
Lol ve pubg. Pubgde eğleniyorum rahatım fakat aynı şeyi lol için söyleyemem. Lolde sinir hastası olup çıkmayan bizden değildir. 😅
Mortal kombat 11. Online baya sarıyor heyecanlı oluyor.
Bu sıralar çok oyun oynayamıyorum kendimi geliştirmek adına dil öğreniyorum

Car Parking Multiplayer
Oyun oynamayı sevmiyorum ama şu God Of War Ragnarök'u merak etmiyor değilim hani...
Motor kullanmak motor videosu izlemek motor oyunu oynamak
Mobile legend ama oynayacak kimse olmayınca saldım yine
101 e sardım valla düşük zevklerim var benim klas bir kişilik olamıyorum😂
CS:GO'nun sefiriyiz.
Şimdi troll yapmak için giricem belki klavyeyi kırıp çıkıcam belli olmaz bu işler. :)
Bebek giydirme oyunları
Caner canım çok sıkılıyor
The last of us 2
Oynadığım tek oyun hayday
Arada pubg oynuyorum steam versiyonunu
Sudoku indirdim oynuyorum 🙄
Hiç oynamıyorum bu aralar
Hiç oyun oynamam hocam 🥲
God of war ragnarök oynuyorum bu aralar
Kelimelik 🤦♀️
Calisto
Call of duty