Yılın belki de en çok merak edilen oyunu olan Final Fantasy 7 Rebirth yarın yayınlanıyor. Demosundan keyif aldım. Tam sürümü için sabırsızlanıyorum. Her şey hazır oyunun açılmasını bekliyorum. Peki senin beklediğin oyun ne ve bu oyun için hazırlıklarını yaptın mı?
Rise of Ronin ben de merak ediyorum. Bir de aynı gün Dragons Dogma 2 çıkıyor. Normalde oynamadım ama açık harita ve bolca oyalanacak şey ilgimi çekti biraz. 22 martta 2 oyun birden beklemede.
Ben baya bekliyorum ama ön sipariş geçmedim ucuz iken şimdi pahalandı ona pişmanım. Çok var bende oyun. Ama tek sıkıntı eskisi kadar açamıyorum çok yoğun çalışıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hazır olacak inşAllah GTA6 için iyi bir sistem bakalım hayırlısı olsun
Sistem mi? PC ye daha gelmiyor kardeşim ps5 pro alıyorsun işi bitiriyorsun 😅
Tamam işte bende onu dedim 😂 mesleğim olursa ekpss yi kazanırsam o iş hallolur 👍😂
Beklediğim bir oyun yok
Ben bu seriyi hiç sevemedim. Ama elden Ring DLC bekliyorum. Birde rise of ronin var beklediğim
Rise of Ronin ben de merak ediyorum. Bir de aynı gün Dragons Dogma 2 çıkıyor. Normalde oynamadım ama açık harita ve bolca oyalanacak şey ilgimi çekti biraz. 22 martta 2 oyun birden beklemede.
Ben baya bekliyorum ama ön sipariş geçmedim ucuz iken şimdi pahalandı ona pişmanım. Çok var bende oyun. Ama tek sıkıntı eskisi kadar açamıyorum çok yoğun çalışıyorum
Sistemi değiştirmem lazım 🥲
Wuthering waves bekliyorum.