Gamer Oyunu senin için gereksiz uzatan, sıkıcı hale getiren özellik ne? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Birbirinin kopyası yan görevleri vermeyin artık yıldım ya. Oyunu senin için gereksiz uzatan, sıkıcı hale getiren özellik ne? Cevapla Oyun Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her zaman aynı ödülleri vermesi, Zula oyunundan bu yüzden koptum bir de para yatırdım qma değdimi tabi ki hayır 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bence yan görevlerin çok olması. 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Oyun uzun olsun diye katılan gereksiz görevler ve tekrarlayan şeyler 1 0 Yorumla
socratesx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Evet kahrolası yan görevler Assassin's Creed de bolca var :D 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıkıcı yan görevler, gereksiz tekrar ve toplanabilirlerin gereğinden fazla olması. 1 0 Yorumla
sageninultisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kötü takım arkadaşları beni uyuz ediyoooor 1 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Side questler ve world questler 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her zaman aynı ödülleri vermesi, Zula oyunundan bu yüzden koptum bir de para yatırdım qma değdimi tabi ki hayır
Bence yan görevlerin çok olması.
Oyun uzun olsun diye katılan gereksiz görevler ve tekrarlayan şeyler
Evet kahrolası yan görevler Assassin's Creed de bolca var :D
Sıkıcı yan görevler, gereksiz tekrar ve toplanabilirlerin gereğinden fazla olması.
kötü takım arkadaşları beni uyuz ediyoooor
Görev kopyaları
Side questler ve world questler 😂
Hiçbir fikrim yok
Fakelerle uğraşmak