Bir bilgisayarcıyla konuştum bana 20 bin lira fiyat çekti işlemcileri görsele ekliyorum ya da o fiyata önerisi olan varsa düşüncelerini belirtirse çok sevinirim.

Bir bilgisayarcıyla konuştum bana 20 bin lira fiyat çekti işlemcileri görsele ekliyorum ya da o fiyata önerisi olan varsa düşüncelerini belirtirse çok sevinirim.

Sen Topla daha ucuza gelir.
Ekran Kartı: www.sahibinden.com/.../detay
İşlemci: www.n11.com/.../intel-core-i5-9400-29-ghz-lga1151-9-mb-cache-65-w-islemci-tray-1367690
Kasa: www.hepsiburada.com/xaser-mg3147-3x-rainbow-fan-usb-3-0-powersiz-atx-gaming-oyuncu-kasasi-p-HBCV00005THKXG
Power Supply: www.hepsiburada.com/msi-mag-a600dn-600w-80-power-supply-pm-HBC00003GP8KE
SSD: www.hepsiburada.com/kingston-kc600-512gb-550mb-520mb-s-2-5-sata-3-ssd-skc600-512g-pm-HB00000OYWU5
Cevap
3Cevap
Çok istemiş ve parçalar güncel tarihli değil.
Al buna bak
www.itopya.com/kuark-scienceamd-ryzen-5-5500asus-radeon-rx-7600-dual-v2-oc-edition-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h25292
Bu fiyata bu bilgisayarı önerdi bir daha önünden geçme :D
işlemci 8 Threadsli
8 çekirdek değil aawq o PC nin ben
Youtube de aslında kasa toplama diye aratabilirsin çok video düştü önüme. Zamanı da yakın zamana çekersin muhtemelen çıkar birşeyler
Bu parayı bu sisteme vermem şahsen.
20 bin liraya nasıl işlemci toplarım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Valla kardeşim, illaki Intel istiyorum dersen, eski nesil i7 alacağına 10. nesil i5 almak daha mantıklı olur.
Anakart markası olarak da bu işlemciyi destekleyen Biostar, MSI, Asus veya Gigabyte anakartlar öneririm.
Ram bellek olarak DDR4 - 2666 MHz Asus - ROG Strix, Kingston - HyperX Fury, CorsAir, Crucial, G-Skill, Adata ve Hi-Level gibi marka/seriler öneririm.
PSU (Güç kaynağı) olarak
Cooler Master, CorsAir, FSP, Asus, Silverstone, MSI, Xigmatek, Zalman veya bulabilirsen InWin öneririm.
Depolama diski olarak da Samsung her zaman kaliteli markadır, ben sana Samsung 970 Evo Plus - NVMe 1 Terabyte SSD öneririm.
Kasa olarak ise istediğin herhangi bir kasa olabilir, ama içi biraz büyük olsun ki donanımlar rahat bir şekilde sökülüp çıkarılsın.
Eyw kardeşim benim tesk ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?