Pek çok oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor peki bu yokluk sizin oyuna dair isteğinizi etkiliyor mu?

Pek çok oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor peki bu yokluk sizin oyuna dair isteğinizi etkiliyor mu?

Küçükken indirmiyordum türkçe olmadıkça ama yabancı dilimi geliştirdim oynaya oynaya. kelimeler jargona kaçmadıkça anlıyorum dil desteği olmasa da olur
Haklısınız elbette oynadıkça gelişim sağlanıyor.
Basit şeyleri anlıyoruz da iki saat diyalog tarzı ingilizce şeyleri anlamak ne mümkün. O zaman zor oluyor bölümü geçemiyorsun çeviri yapmak zorunda kalıyoruz ajajskskskdldldl
Evet tam da bu sıkıntıdan bahsediyorum.
Türkçe olmaması çok saçma ing bilmeyen bön bön bakıyo ajakskdkdkdkdk
Kesinlikle öyle
Cevap
3Cevap
Evet etkiliyor ama yine de oynuyorum 😂
Evet etkiler biraz
Iki kelime ingilizce bilin bi zahmet ya. Çoğu oyunda cok dil bilmeye bile gerek yok strateji oyunu falan değilse
Sakin olun :) bazı oyunlar yoğun diyalog içerdiği için zorlanıyoruz orası sorun olan yoksa temel ingilizce ile çoğu oyun idare edilebilir. Ama mesela hikayeli oyunlarda bu uzun konuşmalar vesaire sorun yaratabiliyor.
Görsel olarak seçtim yalnızca :)
İşte yama olarak değil de yapımcı şirketler bünyesinde Türkçe olarak gelmesinden bahsediyorum. Çoğu yama dosyası bilgisayarlar için açık tehdit oluşturuyor.
Orta düzey ingilizcem olmasına rağmen Türkçe altyazı olmayınca oyunun tadı pek olmuyor. Birçok yabancı dilin olduğu halde Türkçe'nin olmaması sinir bozucu.
hayır bilerek türkçe dil desteğini kullanmıyorum, türkçe olunca daha zor anlıyorum her şeyi. ingilizce bana daha rahat geliyor
Yoooo
Etkiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?