Aslında hep hayallerimi süsleyen kadın modelini oyunda dizayn etmişler. Ve bende aşık oldum. Bence normal bir durum. Sizlerin fikirlerini merak ettiğim için konuyu açmaya karar verdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında hep hayallerimi süsleyen kadın modelini oyunda dizayn etmişler. Ve bende aşık oldum. Bence normal bir durum. Sizlerin fikirlerini merak ettiğim için konuyu açmaya karar verdim.
Oyun karakterlerine aşık olunabilir bir sorun yok ama onunla evlenmek istemek falan orada bir dur o sadece hayali bir karakter ömrünü onu öyle severek geçiremezsin değil mi 🤷♂️
Öyle bir düşüncem yok tabi ki de. Hayallerimde ki kadını dizayn etmişler ve bu tarz kadınlardan hoşlanıyorum. Muhtemelen aşk değil aslında beğeni yoğun bir şekilde beğeni. Bu tarz da kadınlardan hoşlanıyorum.
Cevap
2Cevap
Ben oyun karakterine aşık olmam. ama senin kararın.
Bu kadın hangi oyundan dhskshs ve katılıyorum ben V'ye, Geralt'a, Dandelion'a, Nathan'a, Sam Drake'e, Johnny Silverhand'e az aşık olmadım jdjsjd
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty oyunundan : Aurore Cassel. Oyunu oynarken ki konuşması yaklaşım tarzı ve güzelliği beni baya büyüledi. Aynı görevi bir kaç tekrar oynadım :D
Ağlicammmm evet Cyberpunk vibe'ı almıştımmmm ama eklentisi ps4'te yok diye oynayamadımmmm normal oyunu oynadım sadeceeee
Travestiye benziyor ama olsun djskd
Hahahaha Kesinlikle değil seni temin edebilirim. :D
Need for speed Most Wanted daki Mia 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?