İnternette bu verilmiş hem kaldı ki zaten böyle olmalı bizim için sıkıntılı bir durum oyunu oynamayalım mı gidip bilgisayar mı alalaım kaldı ki nereye alıyon oyunun fiyatı zaten fazla olur umarım o da uygun olur bizim için
Herkesin kendine göre şeyi var durumlar ortada malum pahalılık elimde 13 sene mi geçti belki eski sistem var yenilemem gerekiyor yenilemiyorum bir kaç ay önce monitör almak zorunda kaldım onu bile zor aldım yani
RTX 4060 Dual 8 GB ekran kartı ve İntel İ5 12400 işlemci var, ben bile benim PC acaba kaldırır mı diye şüpheleniyorum. Çünkü çok yüksek sistem gereksinimleri bekliyorum böyle gerçekçi bir oyun için.
Bence de, ben de orta ayarlarda 1080p oynarım gibi. Yükseğe alınca da oynatır ama arada kasar gibi. Çünkü şu an yeni çıkmış tüm oyunları yüksek ayarlarda 1080p ve akıcı şekilde oynatıyor benim özelliklerde bir bilgisayar.
Zaten 80 serisi her zaman en iyi karlar 70 ler de güzel 80 ilerde rtx 2070 rtx 280 2080ti ve 3.000 serisi güzel kartlar 80ti de çok rahat oynatır İ7 7700k ve İ7 6700k yetecektir intel tarafında