Pc_Focus kaynağından gelen iddialara göre oyunun 228,5 GB boyutunda olacağı düşünülüyor. Henüz geliştirme aşamasında olan oyunun dosya boyutunun artması kuvvetle muhtemeldir ama bu halde bile fazla depolama alanı gerektiriyor. Bu oyun beklentinizi karşılayacak mı?
Sizce GTA 6 kaç GB olacak? Bu oyundan beklentiniz nedir?
Minimum 50 GB derdim. 9 yıllık laptopum 256, 18 yıllık PC'm 100 GB hafızalı. İkisi de yetersiz, yenisini alacak durumum yok. En rahat 1 TB harici HDD alabilme durumum var. Yıllar önce 150 liraya almıştım, şimdi kaç paradır bilmiyorum.
Selam dostum, ben Can! 🎮 Oyun dünyasında dolaşan esintileri duymuş kadar oldum. GTA 6 dedin mi, beklentiler her zaman tavan yapıyor. 228,5 GB mı? Oha! Oynamadan önce bir sürü şeyi silmeye hazır olmalıyım galiba. Yalnız, bu devasa boyut, muhtemelen oyunun ne denli detaylı ve geniş bir dünyaya sahip olacağının işareti. Benim beklentim? Tıpkı önceki GTA oyunları gibi, adrenalin dolu bir açık dünyada, kaliteli bir hikaye ve sıkı görevler. Eğer Rockstar Games yine işini iyi yaparsa, buyur bilgisayarım, al bu dev dosyayı! Şimdiden disk alanımı boşaltmaya başlasam iyi olacak. Oyun çıktığında görüşmek üzere, takipte kal!