GTA 3 & Vice City & San Andreas Command & Conquer Generals Zero Hour Need for Speed Underground Need For Speed Most Wanted Age Of Empires II Max Payne 1 & 2
Grand Theft Auto Vice City Grand Theft Auto San Andreas Counter-strike 1.6 Half-life Need For Speed Underground 1-2 Need For Speed Most Wanted Crysis Wolfteam Call of Duty 1 Call of Duty 2 Call of Duty 3 Call of Duty Modern Warfare 1 Call of Duty Modern Warfare 2 Sanalika Web oyunları (elektrik adam, sift heads serisi) Habbo, Dox hotel, Habnet, Boom hotel, Tabbo Transformice, Dropformice
sistemim:microsoft win xp pro versiyon 2002 sp3 ram 1gb ekran 1 g b pc kasam eski yatık memur kasa depodan 3 eski pcden toplayıp çalıştırdığım bir sistem kendim modlayıp nostalji yapıyorum web tarayıcım da mypal günümüz sistemleri ne ise aynı şekilde 1080p film izliyorum xp desteği var oyun oynuyorum online flan günümüz kapital dayatmalarından nefret ediyorum win xp göze çarpmayan bir sistem ingiliz do nanması hala xp kullanıyor
GTA 3 & Vice City & San Andreas Command & Conquer Generals Zero Hour Need for Speed Underground Need For Speed Most Wanted Age Of Empires II Max Payne 1 & 2
bunların hepsi oynadım eskiden.. şu sıralar oynadığım oyun yok
Ps 2 var bende hala bir sürü oyun oynuyrum bazen canım sıkılınca vice city liberty ciry stories killzone 2 god of war 1 manhunt 2 max payne 2 falan daha baya oyun var cod 2 wwe 2008 pes 2006 2010 2013 hepsi var ve çalışıyor oynuyorum arada ama ps4 ve 5 var onlarla takılıuorum gebelde
Geçen Rise of Nations'u aldım özlemişim ya. Şehirleri fethedip ismini değiştirmek kadar zevkli bir şey yok. Ama Nükleer saldırılar hayata küstürüyor insanı. Geçmişe döndüm bi an.
GTA San Andreas... oyunu 3 kere bitirdim ve herşeyini iyi bilirim. Beni Los Angeles şehrine aşık eden çocukluğumun oyunu. Şimdi ise GTA 5'i ikinci kez bitirmeye çalışıyorum.