Yalnız kaldığınız zaman derdinizi tek çözen şey oyun oynamak mıdır 🤔
#Gamer

Yalnız kaldığınız zaman derdinizi tek çözen şey oyun oynamak mıdır 🤔
#Gamer
Yalnız kalsam da kalmasam da oyun oynarım 😇 oyun candır ve ruhumu besliyor. Eskiden online oyunlarda oynardım ama uzun zaman önce bıraktım. Oyunlarla yaşıyorum sanırım 😅 ne zaman moralim bozuk olsa kendimi bilgisayar başında buluyorum. Sinirli olduğum zaman DOOM oynuyorum, durgun olduğum zaman rdr2 oynuyorum. Bu aralar korku oyunlarına sardım açıkcası. Dead space remake oynadım ve gayet beğendim. Resident evil 4 remake oynuyorum ve inanılmaz güzel. Sanırım 80 yaşına gelsem bile oyun oynayacağım 😂
Yalnız kalınca tek çare neden oyun olsun ki yapılacak tonla şey varken. Yemek yapılabilir, kitap okunabilir, film izlenebilir, yürüyüş yapılabilir, arkadaşlarla geyik yapilabilir. Yani bir sürü şey var yapılacak 😃
Cevap
8Cevap
Oyun oynamak en iyi terapidir.
Hayır Sigara ve şarkılardır ve kahve
Hayır değildir. Ama oyun oynamak en çok kullandığım çözümlerden biri. Diğerleri bende saklı.
Hayır. Bazen uyumak, spor yapmak, film izlemek, kitap okumak benim için çözüm olabiliyor.
Hayır oyun oynadığım zaman sinirlerim çok bozuluyor.
Oyundan daha önce Kur'an-ı Kerim okuyunca içim rahatlıyor.
Dışarda sakin bir yerde oturup gecenin o karanlığını hissetmek ve yıldızlara bakmak apayrı bir şey
Şarkı dinlemek yemek yemek birde sevdiğim oyunları oynamak
Evet okey oynayıp kafamı dağıtıyorum ama şu an oynayamiyorum çünkü çiplerim bitti 😩
Hayır. Müzik dinliyorum.
evet iyi kafa dağıtıyor
Yo genelde dizi film falan olur
Çok bilinmeyen sürükleyici bir film olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?