Knight online bir zamanlar harika bir oyundu ve dünya çapında ses getiriyordu. :) Sonrasında Türk şirketleri oyunu satın alınca çok fazla kullanıcı kaybetti.

Knight online bir zamanlar harika bir oyundu ve dünya çapında ses getiriyordu. :) Sonrasında Türk şirketleri oyunu satın alınca çok fazla kullanıcı kaybetti.
Valla şöyle diyeyim ben 2005 yılından 2015 yılına kadar Knight Online oynadım. Çocukluğumun uyuşturucu bağımlılığı gibi bir şeydi. Önüme her şeyi serseler bu oyundan aldığım zevki alamazdım, günde belki de 12 13 saat oynardım. Oyun satıldıktan sonra leşe sardı yenilikler o bu şu derken oynanamaz zevk alınamaz hale geldi. Şu an zaten bir daha oynamam bu oyunu ama gerçekten çok güzel zamanlardı. Özellikle o eski müziği adeta insanın ruhunu dinlendiriyordu. RIP Knight Online. Seni bir daha bekli oynamayacağım fakat her daim gönlümde 1 numara kalacaksın.
metin 2 lol ve fps türü oyunları çok oynadım halen oynuyorum güzel bir sistemimde var türkiyede server açanlar dolandırıcılık üzerine kurulu alayı alayıııı bir pvp açılıyor 2 ay oynuyorsun tak gidiyor emekler vs vs oyüzden büyük çaplı oyunlardan devam 1.300 saat Squad diye gerçek savaş dinamikli bir oyun oynuyorum sarıyor.
Ömrümüzü yediler saatlerimizi ve aklımız erse bile yaşattıkları bağımlılık yüzünden kenara koysak şimdiye milyoner olacağımız paraları İnternet kafelerde harcadığımız için hayatımız da hem tatlı hem pişmanlık bırakan bir acı olarak kalacaktır.
Sevdihim oyunlar foto atçam

Cevap
12Cevap
Ben knight değilde rappelz diye bir oyun oynardım daha az bilinen ama o kadar detaya daha bilinir olmayı hakeden bir oyundu ah bee güzel oyundu
Evet güzeldi ama tutulmadı.
58 level okçuyu 3 günde kastım. TÜrkçe oynadım. Fakat gelişme yerleri hep tek yönlü ve level level ayırmışlar. Yani 50 levelsen sadece aynı bölgeye gidebiliyordun. Benim setlerim çok yüksek olduğu için kendi levellerimi sağlam vuruyordum. Birde altımda aslan vardı. Aslana biniyordum.
Age Of Empires II CBA HD Edition hala oynuyorum
Minecraft ve GTA 5 Online'ı hala oynuyorum.
Ek olarak MTA'da oynuyorum.
oooo zamanında Umaykut vardı çok oynardım. metin2 vazgeçilmez knight hala oynuyorum :D
Bu oyun benim için zirveydi, aralıksız 10 yıl oynamışımdır..
Oyunla aram yok
Ne oynardık bee Knight, Silkroad...
LoL sayılır mı :P
Metin 2 ye baktim eski halinden eser yok sildim
Hiç oynamadim sevmem o tarzlari. Yenileri daha iyi
Hiç online oyun sevemedim.
Darkorbit 🥲
evet çok severim
He oynuyorum hep
severimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?