Gamer Oyun dünyasının efsanesi dediğiniz bir karakter var mı? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Binlerce oyun, çok daha fazla karakter var. Ama Tommy Vercetti abimiz bir başkadır. Oyun dünyasının efsanesi dediğiniz bir karakter var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet var divinity 2 karakteri ve CJ birde tommy vercetti 1 0 Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Trevor Philips üstüne tanımıyorum 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl https://youtu.be/91xwKJLy9jw?si=Dko-swMdy5PppqFhTommy kimmiş Arthur varken 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Buda sorulur mu? Tabi ki Tommy :) - Tommy bence gta 6 da devam etmeli. Böylesine muhteşem bir karakter yıllardır aramızda yok ve bu çok üzücü. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Ghost Captain Price Roach Soap Mac millan (Call Of Duty Modern warfare serisi dene) bu karakterler efsane çok güzel di 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hit man… Üstüne kaç oyun bitirdim bilmiyorum ama benim için bir ekoldür… 2 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Max payne abimiz kadar orijinal öyküye sahip bir karakter yok. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tommy Vercetti tabi ki de 😂 1 0 Yorumla
EagleofLiberty Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Vercetti kadar büyük adam görmedim. Cj bile getir götürünü yapar. 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gordon freeman 1 1 Yorumla BağımlıDeğilimSanırm +1 yıl Artı bir milyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet var divinity 2 karakteri ve CJ birde tommy vercetti
Trevor Philips üstüne tanımıyorum
Tommy kimmiş Arthur varken
Buda sorulur mu? Tabi ki Tommy :)
- Tommy bence gta 6 da devam etmeli. Böylesine muhteşem bir karakter yıllardır aramızda yok ve bu çok üzücü.
Ghost Captain Price Roach Soap Mac millan (Call Of Duty Modern warfare serisi dene) bu karakterler efsane çok güzel di
Hit man… Üstüne kaç oyun bitirdim bilmiyorum ama benim için bir ekoldür…
Max payne abimiz kadar orijinal öyküye sahip bir karakter yok.
Tommy Vercetti tabi ki de 😂
Vercetti kadar büyük adam görmedim. Cj bile getir götürünü yapar.
Lara Croft
jill valentine
Rdr2 arthur. Üstüne tanımam.
CJ VAR kanka
Gordon freeman
Artı bir milyon
Vladimir makarov
Lara Croft
Zenci olan
Gta djdjdjjjd
Tommy abimiz
Joel ve ellie