Gamer Arkadaşlarınız ile oyun oynarken hile yapar mısınız? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarınız ile oyun oynarken hile yapar mısınız 🤔#Gamer Güncellemeler+1 yıl @elifycdg ablam teşekkürler süper soru için 😊🥳 Arkadaşlarınız ile oyun oynarken hile yapar mısınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tavla oynarken zar tuttuğumu söyler ama kabul etmiyorum katiyen. Bunlar hep yenilen bahanesi😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır ben yapmam 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Okey oynarken taş çalmayan da ne bileyim wifjairjw gerçi masadakilere güveniyorsam ben de yapmam ya 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tamam suç ortaklarımız yok değil ama eglencenin tadını kaçırmam. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yapmam o zaman zevkli olmuyor, hakkinla kazandığın her başarının zevki bambaska. 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl evet yaparım ve yaparken pis pis gülmem var ve buda hemen ele veriyor beni... 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hayır. Hilesiz oyunun tadını çıkararak oynarım. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hile oyunun tadı tuzudur. Çakalca olmadıkça evet. 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yapmam sevmem kafam basmaz zaten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tavla oynarken zar tuttuğumu söyler ama kabul etmiyorum katiyen. Bunlar hep yenilen bahanesi😂
Hayır ben yapmam
Okey oynarken taş çalmayan da ne bileyim wifjairjw gerçi masadakilere güveniyorsam ben de yapmam ya
Tamam suç ortaklarımız yok değil ama eglencenin tadını kaçırmam.
Yapmam o zaman zevkli olmuyor, hakkinla kazandığın her başarının zevki bambaska.
evet yaparım ve yaparken pis pis gülmem var ve buda hemen ele veriyor beni...
Hayır. Hilesiz oyunun tadını çıkararak oynarım.
Hile oyunun tadı tuzudur. Çakalca olmadıkça evet.
Hayır yapmam. Sevmem öyle şeyler
Yapmam sevmem kafam basmaz zaten
yok yapmam
Tabiki
Hile yapmam.
Yaparin