Ölümcül deney serisi ve Half life!
İkisinin de gerçekten benim için harika bir baş yapıttı. İkisinin de hikayeleri çok harikaydı. Uzun ve çok kaliteli.

Ölümcül deney serisi ve Half life!
İkisinin de gerçekten benim için harika bir baş yapıttı. İkisinin de hikayeleri çok harikaydı. Uzun ve çok kaliteli.
Half-life ta örümcek atan arkadaşlarıma küfür ederdim kulaklıktakı o hışır hışır sesler.😀
En güzel anım küçükken memlekete ilk kez gittiğimde bana tuhaf gözlerle bakarlardı yabancı muamelesi yaparlardı Atari salonunda kuzenleri yenmiştim salondakiler hırs yapıp sırayla karşıma geçtiler hepsini yenip salondan çıkarken çok gururlanmiştim.😀
Kesinlikle var. burada kendi deneyimledigim oyunlar olacak
Overwatch : Hikayesi Marvel evrenine yakın bir hikayesi var. Oyun içi hikayesi ve karakter hikayeleri çok başarılı.

Need for speed most wanted: En iyi araba oyunu serisi açık ara. Hikayesi yer altı serisi ve getto sahneleri ile dolu. Arabalarla karakterin uyumu ve oyun deneyimi çok iyi diyebilirim
Rdr2, hala life, god of war, the Last of us, uncharted, marvels spider man, max payne, titanfall 2, crysis serisi, ghost of thusima, batman arkham serisi, assassin's creed ezio üçlemesi, silent hill 2, metro 2033 Last Light ve exodus
Tomb raider serisi, withcer 3
Daha büyük başyapıt yok
Danke canım
Cevap
17Cevap
Counter strike gadası
Ghost of Tsushima, Final Fantasy 7, FF16 aynı şekilde. Horizon Zero Down ve Forbidden West. Çok güzel oyunlar.
Ölümcül deney serisi (resident evil) sadece 2,3 ve 4 güzeldi. kalanları (8 de fena sayılmazdı) tırt. Half Life ı da çok abartıyorlar. Çok daha iyileri var. Bir God Of War ya da RDR olamazlar :D Tabi çok var ama bu ikisi bunlara yeterde artar bile :D
Dying light , wolfenstein, GTA 5 hikayeleri çok iyiydi. Birçok oyun iz bırakmıştır bende ama hikaye olarak bunlar
F. E. A. R. serisi , Spec Ops the line, Quake serisi, Amnesia serisi, Penumbra serisi ve Outlast serisi
Ya Walking Dead oyunu var. Allahim böyle bir oyun yok. Ah o Clementine. Ne çektin be kızım
Hikayeli oyunları çok seviyorum. Gta serilerinin hikayeleri çok iyi bence
Prototype ve call of duty serileri acayip güzeldi.
Beyond two souls. Her konuda bunu yazmama şaşırmayın, çok iyiydi.
Call of duty dışında hikayeli oyun oynamadım hiç. Eskiden assassian Creed oynamıştım ama hikayesini hatırlamıyorum bile. Rdr2 için çok iyi diyorlar ama onu da alıp indirmedim
Mafya 2 oyunu benim için her zaman çok özel olacak
Neden ki?
Yoksa mafyalar mı kaçırdı seni :D
Half Life cidden çok iyiydi yaa
Hikayesini izle. ''Öngörülemeyen sonuçlar'' Dünyayı anlatıyor sanki.
12 yil LOL oynadım tek pentam aramda Katarina 2013
Gta Vice City derim
portal, half life, max payne,
twd ve the witcher
Gta :d
Cyberpunk
Çatıda koşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?