Malum teknoloji ve beraberinde oyunlar, oyun sistem gereksinimleri çok hızlı gelişiyor. Eldeki sistem çok çabuk eskiyor ve eldeki sistem yeni çıkan oyunları kaldırmamaya başlıyor. İstediğin oyunu oynamak için konsol alır mısın?
Sırf oyun için konsol ya da bilgisayar yeniler misin?
Bir süre oynayınca sarıyor çok güzel oyun gerçekten. Ama sürekli yeni oyun denemek isteyen birisi olarak tek oyunda çok uzun süre vakit geçiremiyorum. Beklemede duruyor hala. Zelda’ya başlıcam daha 🤦♀️😅
Maşallah 😅 ben RDR2’ye başlamaya korkuyorum bu yüzden. Zelda da aynı şekilde. Biliyorum çünkü çok uzun, sonsuza kadar oynarsın. Ama ben hem onu oynamak hem de farklı oyun denemek istiyorum. Prince of Persia aldım işte o çıkıyor Pazartesi. Şubat ayında Banishers Ghosts of New Eden ve Final Fantasy 7 Rebirth çıkıyor. Mart ayında Rise of The Ronin var. Ve henüz çıkış tarihi belirlenmemiş bir sürü oynamak istediğim oyun. Eğer RDR2 ya da Zelda’da takılırsam sene biter 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yeniledim ve bu sefer ki bilgisayar ile GTA6 bile oynayabilirim inşAllah 😂
İmkân olsa sistem yükseltirim
Param olsaydı tabi ki de
Sadece pokemon için Nintendo parası biriktiriyorum dmdköd
Bir süre oynayınca sarıyor çok güzel oyun gerçekten. Ama sürekli yeni oyun denemek isteyen birisi olarak tek oyunda çok uzun süre vakit geçiremiyorum. Beklemede duruyor hala. Zelda’ya başlıcam daha 🤦♀️😅
Zeldanın da bi öncekini merak ediyorum. Ben bi oyun alınca deli gibi oynarım ondan sorun olmaz bence 😁 rdr sürem 1030 saat
Maşallah 😅 ben RDR2’ye başlamaya korkuyorum bu yüzden. Zelda da aynı şekilde. Biliyorum çünkü çok uzun, sonsuza kadar oynarsın. Ama ben hem onu oynamak hem de farklı oyun denemek istiyorum. Prince of Persia aldım işte o çıkıyor Pazartesi. Şubat ayında Banishers Ghosts of New Eden ve Final Fantasy 7 Rebirth çıkıyor. Mart ayında Rise of The Ronin var. Ve henüz çıkış tarihi belirlenmemiş bir sürü oynamak istediğim oyun. Eğer RDR2 ya da Zelda’da takılırsam sene biter 😂
Oh senin liste doluymuş ben de bi oyuna ymulup başka bişi oynamam genelde 😁 persia biliyorum boş bi de ff7 duydum diğerlerini bilmiyorum ama
Evet yenilerim
Gta ve Far cry için yenilenir
Yeniledim bu sefer oyun oynamayı bıraktım 😂
Valla 120 k'ya dizdim
Pubg için bilgisayar yenilemiştim..
Evet, nitekim ikisini de yeniledik
Hayir.
Zevk işi her insanin bir hobisi var
Hayır
Hayır asla
Hayır oyun oynamıyorum
Gta 6 için alınır