Gamer Telefonda oynadığınız bir oyun var mı, nedir? matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Telefonunuzda yüklü olan oyunlar nelerdir sevgili KS? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper Soru🔥 Telefonda oynadığınız bir oyun var mı, nedir? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir değil 4 oyun var Arena of Valor Fifa Mobile OSM ve kelime oyunu, ama şu an oyunlarla aramı kestim ders çalışıyorum ekpss ve üniversite için 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Mobile legends var 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yüklü olanlar Wild rift, pubg, diablo immortal, fortnite ama son zamanlarda hiç birini oynamıyorum 1 1 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl İnan hepsi boş işler ve zaman kaybı Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Subway surf, mlbb, classic sudoku, Shining Nikki, Life makeover, happy color. 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Telden oyun oynamam hic oyun yok en son kim milyoner olmak ister i yukledim belki arada takilirim diye o kadar😬 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Car Parking Multiplayer oynuyorum en çok 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Artık oynamıyorum ama eskiden Sniper Fury çok oynardım 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oyun oynamayı bırakalı uzun bir zaman oluyor fakat eskiden mobil legends oynardım. 1 0 Yorumla
Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Hayır yok içinde kendisinden yüklü olanları da sildim 1 0 Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Roulet oynuyorum ama oyun olarak değil kumar olarak başka bişiy yok 1 0 Yorumla
Masörosman Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl We play icinde 5-6 oyun mevcut vampir-köylü, kirmizi isik yesil isik gibi bayağa zevkli online eğer dusunursen ekleyebilirim seni 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Hiç oyun tok telefonumda 1 1 Yorumla sultan081 +1 yıl Yok yazdım ne çıkarmış Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Call of duty oynarim bir de clans of clans 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır yok, oyun oynayacak vaktim yok 😅 1 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Çok oynadım , ama inanın çok boş işler 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gamer konusunda 303 cevap paylaştı. Sadece Football Manager Kelimelik ve State i. o 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 494 cevap paylaştı. Pubg 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet township oyunu 1 3 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Topheroes oynatalım. sana da Yorumla Edameda06 +1 yıl @THEGODTHEARES o ne nasıl bi oyun Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Valla dünden beri oynuyorum sarıyor baya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bir değil 4 oyun var Arena of Valor Fifa Mobile OSM ve kelime oyunu, ama şu an oyunlarla aramı kestim ders çalışıyorum ekpss ve üniversite için
Mobile legends var
Yüklü olanlar Wild rift, pubg, diablo immortal, fortnite ama son zamanlarda hiç birini oynamıyorum
İnan hepsi boş işler ve zaman kaybı
Subway surf, mlbb, classic sudoku, Shining Nikki, Life makeover, happy color.
Telden oyun oynamam hic oyun yok en son kim milyoner olmak ister i yukledim belki arada takilirim diye o kadar😬
Car Parking Multiplayer oynuyorum en çok
Artık oynamıyorum ama eskiden Sniper Fury çok oynardım
Oyun oynamayı bırakalı uzun bir zaman oluyor fakat eskiden mobil legends oynardım.
Hayır yok içinde kendisinden yüklü olanları da sildim
Roulet oynuyorum ama oyun olarak değil kumar olarak başka bişiy yok
Gardenscapes
SoccerStars
İkisini oynuyorum en cok
We play icinde 5-6 oyun mevcut vampir-köylü, kirmizi isik yesil isik gibi bayağa zevkli online eğer dusunursen ekleyebilirim seni
Hiç oyun yok.
Candy Crush Saga, Subway surf oynarım
Önceden oyun vardı sildim
Hiç oyun tok telefonumda
Yok yazdım ne çıkarmış
Evet topheroes oynuyorum iki gündür
Dan the man oynuyorum bazen
Call of duty oynarim bir de clans of clans
Hayır yok, oyun oynayacak vaktim yok 😅
Hiç yok oyun oynamıyorum
Candy Crush ve Okey var sadece
Çok oynadım , ama inanın çok boş işler