Biz ailecek dava dosyalarını çok sevdik 😅 artık her gelen misafirimize de veriyoruz birlikte oynuyoruz aşırı eğlenceli 🎯

Biz ailecek dava dosyalarını çok sevdik 😅 artık her gelen misafirimize de veriyoruz birlikte oynuyoruz aşırı eğlenceli 🎯

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Serious sam oyunu
İçimdeki çocuğu yaşatmak adına GTA V oynuyorum 🤷🏻♂️
Demek ki tek ben oynamıyorum ahhzhshshs
Ahahah 😂 Hem de modlu 😅
Ben sadece araba sürüyorum abi anshahsh
Dağlarda sürmek çok keyifli değil mi ama yaa 😂 Cable Car denilen yere gittin mi hiç 😅
Dedektiflik oyunu , toplu da en muhteşem oyun ya bayıldım bende 4 defa oynadım harika bir şey
Değil mi ya öyle sürükleyici heyecanlı ki 🙌🏻
Ya bir de kafaların uyuştugu ekipse çok eğlenceli oluyor sabaha kadar iki üç dosya çözülüyor çok fazla sarıyor
Aynen annemle 4 saatte çözdüğünüz davayı abimle iki saatte çözmüştüm dediğin gibi iki kişiyle oynamaktansa kalabalıkta daha keyifli oluyor
Ya bir de bizim 3 saat sürdü bir tanesi çünkü dosyanın ilerleyen yerlerinde bir fotograf vardı oradan çözülmesi muhtemeldi aldığımız ürün fotokopi rezalet çıkınca foto da ne var hiç bir şey belli olmuyordu onun yüzünden üç saat çabaladık 😒😂
Bu oyunun kalitesiz olanını asla almicaksin onu anladım
Evet kesinlikle sen nereden alıyorsun ben trendyoldan stoa official adlı satıcıdan almışım az önce baktım o konuda mağdur olmadık
Ya hatırlamıyorum ben almadım arkadaşım aldı , cimrilik yapıp 30 lira vermiş daha sonra dedim git şunun adam akıllı al oynayalım dedim sonra ki 150 TL civarı bir şeydi harikaydı o da hemen rahatça oynadık öbürün de siyah beyaz allahim kanser etti
Bende o fiyata almışım yaklaşık 30 a var mı cidden yine yoklukta gider bence skxjsjdk
Yoklukta da gitmiyor inan ki kanser eder adamı diyorum ya siyah beyaz ekstra olarak yazılar silinik, oturmuş adamlar kopya çekip fotokopisini çekip satıyorlar hdndndkd
Hayalimde ki meslek akskskdmsmd tamam anladım ben yine aynı satıcıdan almaya devam 😅
Sherlock yüzünden bende böyleyim böyle bir oyun var dediler , kredi kartını çıkartıp masaya vurdum , al al dbcncmcmcmc
😅😂 süpersin
Bir ara oynamak ekibinize katilmak isterim çünkü çevremde çoğu kişi ilgilenmiyor sadece üç kere oynayabildim dediğim gibi 😒😂
Tamam Ankara'da isen ekibimize katılabilirsin. Bazı bıyıklı şahısların muhabbeti sarmayabilir ama akxkskdmsmms
Ülkücüler derneği ile mi oynuyoruz bıyıklı şahıslar ne alaka shxbdnxndmd
Ve Konya'dayım
Davet etmen yeterli yakın 😌😂
Ülkücülerdi… bir şey diyeceğim haftaya çarşamba Konya’ya gideceğim nerede en güzel etli ekmek yenir bütün herşeyi söyleyebilirsin hepsini de dikkate alırım
Bütün herşeyi soylebilirsin dikkate derken onu anlamadım ama , sorun değil ülkücüler ben Mete hana benzedigim için beni severler dhnxdnndd etliekmek olarak çok yer sayabilirim çok fazla dolandırılabilirsiniz dikkatli olun hepsini ve her yeri sayabilirim
O yüzden sana istek attım yazıyım hepsine tek tek kaydet geldiğin zaman da yardımcı olurum size gösteririm veya söylerim
Mekan olarak dedim yahu yoksa o anlamda dememiştim. Tamam mesajına bakıyorum ya da ben atmalıyım sanırım dur geliyorum 😂
Makina bozuldu oynayamıyorum bea, emektar vaktini doldurdu
Daha güzeli olur umarım
İnşallah bea
GTA5 ve Counter-strike 1.6
Hiç oyun oynamıyorum...
Oyun oynamayı bırakalı çok oldu
Satranc
Yapay zekayla oynadım ve kazazndım sjsnsjsjssj 😎
Oynayalim mi :)
Hyr ypmm 🤧
😭😭😭😭
Survival oynadım bir süre en son o iyiydi
Whiteout mı hani şu odun kırdığımız, kömür topladığımız eğer oysa bende çok sevmiştim ama baya oluyor herhalde herkes bana saldırıyordu odun , kömür ne barsa çakıp çırptılar lanet gelsin dedim çıktım
:D yok afternath mi neydi ya pc oyunu şimdi mbll oynayacağım