Gamer Elon Musk'ın en sevdiği video oyununu tahmin edebilcek misiniz? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi tahmin edin 😄 çok çok sevdiği ve defalarca övdüğü bir oyun... Güncellemeler+1 yıl Cevap Elden Ring Elon Musk'ın en sevdiği video oyununu tahmin edebilcek misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam bence 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Elden Ring olduğunu söylemem kimse kimse bilmesin 🤭😀 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Counter-strike 1.6 😂 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 334 cevap paylaştı. Half Life ya da Bioshock 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Galiba fortnite idi. 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevabı en son paylaş ama soruda kdkffk merak ederim. Bi aralar çok döndüydü bu mevzu da sadece garipsemediğimi haklı gördüğümü hatırlıyorum Yorumla
Yusuff2020 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl cs2 bence 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla
masorahmetbey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl @simgee_yuuna ben sana tesla alacam 😂 0 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hangi model 😂😂 Yorumla masorahmetbey +1 yıl Sen seçecen onu da 😂 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Model S plaid Yorumla masorahmetbey +1 yıl Tamam kız 😂 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Neymiş 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Söyleyemem yoksa herkes bilir xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Serious sam bence
Hayir
Elden Ring olduğunu söylemem kimse kimse bilmesin 🤭😀
Counter-strike 1.6 😂
Hayir
Half Life ya da Bioshock
Hayir
Galiba fortnite idi.
Hayir
Cevabı en son paylaş ama soruda kdkffk merak ederim. Bi aralar çok döndüydü bu mevzu da sadece garipsemediğimi haklı gördüğümü hatırlıyorum
cs2 bence
Hayir
@simgee_yuuna ben sana tesla alacam 😂
Hangi model 😂😂
Sen seçecen onu da 😂
Model S plaid
Tamam kız 😂
Neymiş
Söyleyemem yoksa herkes bilir xd
Süper mario