Gamer MMO oyunlarda en çok tercih ettiğiniz meslek hangisi? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Neredeyse her mmo oyunda olan meslek sisteminde size en çok hitap eden meslek hangisi? Benim için balıkçılık ve çiftçilik sanırım. Normal oyunun unutuyorsun bir süre sonra 😊 MMO oyunlarda en çok tercih ettiğiniz meslek hangisi? Cevapla Meslek Soruları Çift Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çiftçilik diyorum, bir aralar Township oynuyordum 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Genelde savaşçı ya da büyücü https://www.youtube.com/embed/F4DClNLOn7E 1 7 Yorumla Menethil +1 yıl Sınıf değil hocam meslek 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl büyücülük de bir meslektir :D orta çağa da Menethil +1 yıl Tamam o zaman. Ama dikkat et, cadı avına kurban gitme 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl cadıları ben avlarım 😅 Menethil +1 yıl Kendi yandaşlarını mı avlıcan? Büyücü avlayan büyücü. O da güzelmiş. Sıradan insanlara iş bırakmam diyorsun yani 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl divinity 2 oyununda tek güveneceğin şey kendin başkası yok 😂 Menethil +1 yıl Ben 1500’lerdeki cadı avına gittim ama Divinity 2 de olur 😂
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Iyy bdo ömür törpüsüAşçılık veya toplayıcılık 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Katılıyorum. 2 yıl önce oynamayı bıraktım. Arada bi aklıma giriyor ama direniyorum 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çiftçilik güzel. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çiftçilik diyorum, bir aralar Township oynuyordum 😂
Genelde savaşçı ya da büyücü
https://www.youtube.com/embed/F4DClNLOn7ESınıf değil hocam meslek 😅
büyücülük de bir meslektir :D orta çağa da
Tamam o zaman. Ama dikkat et, cadı avına kurban gitme 😂
cadıları ben avlarım 😅
Kendi yandaşlarını mı avlıcan? Büyücü avlayan büyücü. O da güzelmiş. Sıradan insanlara iş bırakmam diyorsun yani 😂
divinity 2 oyununda tek güveneceğin şey kendin başkası yok 😂
Ben 1500’lerdeki cadı avına gittim ama Divinity 2 de olur 😂
BDO hayat emici bir şey ya
Iyy bdo ömür törpüsü
Aşçılık veya toplayıcılık
Katılıyorum. 2 yıl önce oynamayı bıraktım. Arada bi aklıma giriyor ama direniyorum 😂
Çiftçilik güzel.