AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
YouTube dan bak hemen nasıl oynandığına buraya yazmak yerine 🙄
https://youtu.be/omPp8gVwgPM?si=m8HbjvhwZatFDP4xknk her şeyi doğru yapıyorum ve xbox series s de oynuyorum ama bir türlü olmuyor hatta bu durum batman arkham knight oynunda da oldu hikaye yüzde 5 gibi bir yerdeydim duvarı patlaticam her şeyi doğru yapıyorum ama duvar patlamıyor şu an ilk oyunundan çıktım geldim mesela orada duvarı patlatım acaba oyundami sorun var yoksa konsoldami gittim 0 aldım konsolu alalı ise daha 1 hafta oldu
Konsol da bir sorun var o zaman 🤔
Aşağıda arkadaş oyun açılıyorsa cihaz da sorun olmaz dedi bence bir ayar kısmı lazım çünkü şu an batman asylum oynadım duvar patlatma kısmına gelince patlatı
Valla bilemiyorum
dövüş başlamadan önce lock tuşu ile düşmana kilitlenmen gerekir
kitleme tuşunun ekranda hangi tuş olduğu yazacaktır
sonrasında mouse nin sağ tuşu ile düşmana vurabilirsin
knk yapıyorum ve xbox series s de oynuyorum ama bir türlü olmuyor hatta bu durum batman arkham knight oynunda da oldu hikaye yüzde 5 gibi bir yerdeydim duvarı patlaticam her şeyi doğru yapıyorum ama duvar patlamıyor şu an ilk oyunundan çıktım geldim mesela orada duvarı patlatım acaba oyundami sorun var yoksa konsoldami gittim 0 aldım konsolu alalı ise daha 1 hafta oldu
oyun açılıyorsa oyunda bir problem yoktur aynı şekilde oyunu açan bir konsol da da sorun yoktur
oyunun menüsündeki options kısmına gelip kontrollere bir bakmanızı tavsiye ederim
hangi tuşun neye yaradığını öğrenmek için
bazen bu tuş takımı çok karışık olabiliyor
bazen de tuşlara özellik atanmamış oluyor
hani fare ile saldırıyoruz adamlara ama fare tuşunu boş bırakılmıştır bu yüzden karakter saldırmıyordur
elle atama yapmak gerekir
bunu bir dene bakalım
Ya hocam hadi as. crede böyle oldu ya batman arkham da duvar patlamıyor normalde videolara bakıyorum adam rasgele atıyor patlıyor ben defalarca denedim olmuyor konsol da bir sorun var diye korkuyorum
As. cred için dediginiz denerim ama bu batman oyununda da oldu üstelik her şeyi ayarliydi acaba yazılımsal bir sorun mu var konsolda
konsolda bir sorun olsaydı oyun hiç açılmazdı
ama oyunda bi çeşit bug olabilir
batman oyununu oynamadım onu bilemeyeceğim
ama bende buna benzer hatalarla karşılaştım oyunlarımda
oyun menüsündeki optionsun içinde vsync isimli bir ayar var
onun on olması lazım buna da dikkat edin
Tamam abi teşekkür ederim yarın bir bakıcam
rica ederim umarım sorun çözülür
Abi bu bug yüzüne konsolu servise vericem de oyunlarda bug oluyor genel olarak servisde içine felan açarlarsa ya da felan kötü bir şey olmaz demi ya biraz parnoyağım hayatımda ilk defa böyle bir şey aldım için siz bilgilisiniz bir sormak istedim size
bu tüm oyunlarda böyle oluyorsa konsolda yazılım hatası var demektir
yani bilindik fabrika hatası
yani konsolun bir yerinde bir sorun var ki oyunu stabil bir şekilde oynatmıyor
servis sorunu bulur maliyetini hesaplar ve seninle iletişime geçer sana der ki
konsolun örneğin bir bağlantısında ana kartında hata var ve maliyeti şu kadar işlemi başlatayım mı
kabul ediyor musunuz diye sorar
sizde maliyet size uygunsa evet dersiniz
ama size uymuyorsa pahalıysa hayır dersiniz yaptırmazsınız
bunu servistekilere söyleyin
yani pahalı bir şekilde konsolu onarırlar ve zor durumda kalabilirsiniz
onun için önce sorunu tespit edip maliyeti hesaplayın diye rica edersin
eğer uygun olursa onarım işlemini başlatmak isterim dersiniz
bu önemli bir durumdur çünkü
Ama ben niye para vermek zorunda kalıyorum ki 3 hafta önce 0 yurt içi aldım 2 sene garanti verdiler cihaz kendiliğinden böyle bana bozuk mal vermişler benim bir suçum yoki alalı 1ay bile olmamış beden para alamazlar çünkü doğru değil ben 13k gerçek para verip sağlam bir cihaz alıyorum ama onların cihazı bozuk olduğu için ya yaparlar düzelmiyorsa yenisini vermeleri lazım değilmi
konsolun garantisi varsa bu kadar düşünmene gerek yok
mutlaka değişim olur o zaman
Ürünü götürdüğüm de değişim talebinde bulunabilirmiyim hocam
yani mutlaka
zaten alalı fazla olmamış
uzun süreli kullanım olsaydı o zaman değişim yerine servise giderdi
Media mark ne servise aldı nede değişim yaptı abi adam direk microsoft ile halet dedi bana bu çok saçma değilmi ama media mark kendisi karşılaması gerekmiyor mu?
Microsofta cihazı ups kargo ile yolamam gerekmiş ben bu cihazı yolarsam bu cihaz bana geri gelmez bence
Bazı oyunlar oynuyor ama şu an rdr2 silah değiştime yeri (belki ben yapamiyom ama çok denedim ila yapardım daha zor yerleri yaptım çünkü ve bu oyuna güncelleme gelmezki satın aldım ben bunu) asseing cred origins da ilk vs de adama kitlenip vurmuyor ama asseing black flag oyunda oynuyordu yani belki ilerliyen yerde bug yerdi ama bilmiyom yemeyedebilir di çünkü batman arkham knight da duvar patlatican yerde bug yüzüne patlamıyor ama batman arkham knight ilk oynunda asylum çok rahat oynuyor. Yani düşünüyorum 2 sene zaten garantim var 3 4 ay oynasam görürüm çoğu oyunlarda oluyorsa gönderim ama sadece bu üçünde böyle oluyorsa genel bir sorun demek olur. Fortnite oynarken hiç bir sorun yok. Batman asylum oynarkende. Ful guys ori başka bir kaç oyun oynarkende olmuyor. belki bu 3 oyunda genel bir sorun olmuştur ya da güncelleme ile düzelir
Her oyun bug olmuyor yani Abi özür diliyorum sizden habire soru sordum rahatsız etim işde bende zar-zor aldım yani çareyi sende buldum diye yazıyorum
ben konsolun sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü sağlam olmasa diğer oyunları da oynatmaz
eğer konsolda bir yazılım hatası varsa oyun ayırt edemez yani bu oyunu oynatayım diğer oyunu bozayım diye bir şey yapamaz
bozuk hep bozuktur
bug oyunlardan dolayı olur ve sağlam olan bir oyuna bozuk bir güncelleme gelirse oyunu tamamen bozabilir
umarım oyunlardan dolayı olan bir hatadır
ama bu durum seni rahatsız ediyorsa konsolu değiştir
değiştirdikten sonra assassin's creed origins'ı bir oyna
aynı hatayı verirse oyunun hatalı olduğu daha çok belli olur
hata vermezse demek ki sorun konsoldan kaynaklı olduğu ortaya çıkar
özür dilemenize gerek yok
ürünü kim sattıysa değişim için o taraf ilgilenmeli mantıken böyle olmalı
ama kargo ile microsofta gönderilebiliyorsa microsoft cihazı test edeceği için olsa gerek
Çok teşekkür ederim abi
rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!