Yani hiç mistik olmadım sonra ne değişiyor yani yine yıldız mı kazanmaya devam ediyoruz mistik madalyası altında oyun beş senedir yüklü ama bu son 6-7 ayda oynamaya başladım adam akıllı

Yani hiç mistik olmadım sonra ne değişiyor yani yine yıldız mı kazanmaya devam ediyoruz mistik madalyası altında oyun beş senedir yüklü ama bu son 6-7 ayda oynamaya başladım adam akıllı

Merhaba tatlı ruh, solar haritanda neler olup bittiğine bir göz atalım. Solar harita, doğum gününden doğum gününe kadar olan dönemi incelememize yarayan özel bir haritadır, yıldızların senin için neler planladığını öğrenmemizi sağlar.
Güneş’in ilk önem verdiğimiz noktalardan biri. Güneş’in Sekstil Merkür ve Uranüs ile uyumlu bir açıda olması bu yılın düşünsel ve teknolojik anlamda seni destekleyeceğini gösteriyor. Yaratıcılığını tetikleyecek olaylarla karşılaşabilirsin.
Ay’ın Satürn, Uranüs ve Jüpiter ile olan olumlu açısı isduygusal alanda büyüme yaşayacağını anlatıyor. Duygusal olarak olgunlaşma ve kök salma yılı olabilir bu senin için.
Cevap
7Cevap
Mistik olunca oyunu bırak. Wild Rifte geç bakalım kolay kolay Rank kasabiliyormusun 😅
Onu oynamıştım ama konseptini pek anlayamadım ve sarmamıştı anlatsana ne farkı var
Senin oynadığın oyun Mobile legends isimli bir oyun. Oynadığın oyundaki bütün karakterleri league of legends tan çalınmadır. LoL 2009 da bilgisayar için çıktı araştırabilirsin. Geçtiğimiz yıllarda orijinal league of legends oyunu wild rift ismi ile telefonlarda yer aldı. Yani orijinal oyun aslında wild rifttir. Grafikleri çok daha iyidir. Karakterler özgündür ve emin ol çok daha zevklidir. Her karakterin 3 değil 4 yeteneği vardır. Ayrıca çıkan hiçbir karakteri bir birine benzemez. İçerik sıkıntıdı da yaşamaz çünkü wild Rifte gelecek olan her karakter bilgisayar oyunundaki karakterin aynısıdır.
Tamammm çok teşekkür ederim zaten lol’üde yeni oynamaya başladım daha çözemedim 2-3 gün oluyor 😂 senin dediğini dikkate alacağım
Bilgisayar üzerinden her gün oynuyorum telefondan epeydir girmedim. Plat 2 elodayım müsait bir ara öğrenebilirim tabi istersen. İyi geceler ☺️
Tekrardan teşekkürler ama bir şeyleri kendim çözünce daha bi iyi hakim olabiliyorum yaptığım şeye 🙏🩶 iyi geceler
Sen bilirsin ama süreci çok uzatacaksın haberin olsun. 1 ayda öğreneceğin şeyi 1 hafta da öğretebilirim gene de sana kalmış, gecen güzel olsun 😇
Hiç bir sey mistike ulastım rozet alıyorsun o kadar
Tamam ama yine yıldız oluyor dimi
Mistik zafer var daha ona cıkacaksın istiyorsan ekle oyniyalim bende pre arıyorum
Hiçbir şey mistik oluyorsun 🤷♂️😂
Takım arkadaşı lazımmıııı badang sıra 1
Takımla oynamıyorum tekim genelde
Hayır sağol
Beraber oynayalım mı
Hayır tek oynamayı seviyorum
Tamam özür dilerim
Sorun değil
oyun zorlaşıyor :)
Mcl haftasında kazandım peki şimdi ne olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?