Güncellemeler
+1 yıl
alırsam da hangi marka kabloyu önerirsiniz? fark ediyor mu kalitesi
cs ve diğer fps oyunlarına meraklıyım monster laptopta sanırım ethernet kablosu girişi bulunuyor bir tane ethernet kablosu alırsam arada çıkan pingler,60 70 arası alınan değerler düşer mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ethernet kablosu her zaman daha iyidir. Kesintisiz internet akışı alırsın.
Wifida şöyle sıkıntı olmaz, sağlam bir wifi eklentisi alırsın, 5 ghz olarak bağlanırsın, ethernetten bir farkın kalmaz ve çok çok nadir drop yersin.
Ama böyle bir eklenti alamayacaksan ve Wifi özelliğinde 5 ghz yoksa hiç bulaşma, ethernet kullan.
hocam selamlar öncelikle internet hızım öyle ahım şahım değil ama idare ediyor ben ping değerini 30 40 ve stabilize etmek istiyorum. Arada çok fena çıkıyor yaşadığım şehirin altyapısı da ahım şahım değil zaten en mantıklı çözüm ethernet kablosu olacaktır o zaman. Peki hangi marka hangi modeli önerirsiniz?
Ugreen veya Alfais olsun. Biraz tuzludur fiyat olarak ama ömürlüktür.
Ugreen al bence. Kalitesi şaşmaz..
www.trendyol.com/.../cat6-1000mbps-ethernet-kablosu-5-metre-p-37548531 alıyorum?
Eğer modem ile laptop arasında uzak bir mesafe yoksa 5 metre alma. 2-3 metrelikler al.
Alabilirsin bu arada bunu.
1 oda kadar fark var bende onu düşünüyorum şu anda çok uzun almanın bir mantığı yok diye 3 metreliği satın aldım teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Rica ederim :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!