Gamer Hediye edecek var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana Pubg hesabı hediye edecek var mı? 😁 Güncellemeler+1 yıl Senin hesaplar doludur şimdi😂 Hediye edecek var mı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__Pikauv__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pubg hesabım vardı, baya da dolu bi hesap he buz diyarı 4 seviye falan ama bıraktım oynamıyorum 0 23 Yorumla Soran +1 yıl E bana hediye et Yorumla Soran +1 yıl ☺️ Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Bir dünya para yatırdım hesaba o zamanlar. Neden hediye edeyim? Yorumla Soran +1 yıl Oynamıyorum bıraktım diyorsun hediye et derken bağlar sende olsun ben oynayım Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Hesablarımı veremem Sorry Yorumla Soran +1 yıl Hesaplarını istemedim ki😀 Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Giriş yapabilmen için Facebook ya da Twitter adresimi vermem lazım Yorumla Soran +1 yıl Yani evet doğru Yorumla Soran +1 yıl Senin hesaplar doludur şimdi😂 Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Derken Yorumla Soran +1 yıl Facebook Twitter hesapların diyorum özeldir Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Facebook kullanmıyorum oyunları bağlamak için var. Twitter hesabım mavi tikli bırakta özel olsun ahdhhd Yorumla Soran +1 yıl E tamam Facebook’u verebilirsin, o Twitter mavi tikli versene kullanıcı adını bakalım sjsjsjsj Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Oldu pışık Yorumla Soran +1 yıl Facebook da bişey yok diyorsun tutup hesabını çalacak değilim be Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Niye güveneyim sana Yorumla __Pikauv__ +1 yıl No bb Yorumla Soran +1 yıl Niye güveneceğini söylicem Yorumla Soran +1 yıl Ve Pubg hesabını nasıl güvene alabileceğini Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Bana baksana sen, ben sana inanır mıyım. O kadar slk mıyım Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var ön yargılı davranıyorsun şu an hesabına epostanı ve telefonu nu bağladıktan sonra kimse çalamaz Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Abicim lütfen ya bağladım zaten ama yine de vermem Yorumla Soran +1 yıl Pekiiii Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendin uğraşıp çabalayıp güzel bir hesap kursana başkasının vereceği hesaptan pek bir hayır olmaz 0 0 Yorumla
Lonelyness Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Hediye etmem de satarım belki 🤑 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Satar mısın aaa çok ayıp satmak her şey para mı 😂 Yorumla Lonelyness +1 yıl Değil işte hiçbişey para etmiyo 😂Senin vardır yaa hesabın🙃 Yorumla Soran +1 yıl Vardı çok güzel hesabım vardı çaldılar 😒 Yorumla Lonelyness +1 yıl Nasıl çalıyorlar ya maile, numaraya bağlı değil miydi Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşım çaldı oyundan satmıştım ona Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pubg hesabım vardı, baya da dolu bi hesap he buz diyarı 4 seviye falan ama bıraktım oynamıyorum
E bana hediye et
☺️
Bir dünya para yatırdım hesaba o zamanlar. Neden hediye edeyim?
Oynamıyorum bıraktım diyorsun hediye et derken bağlar sende olsun ben oynayım
Hesablarımı veremem Sorry
Hesaplarını istemedim ki😀
Giriş yapabilmen için Facebook ya da Twitter adresimi vermem lazım
Yani evet doğru
Senin hesaplar doludur şimdi😂
Derken
Facebook Twitter hesapların diyorum özeldir
Facebook kullanmıyorum oyunları bağlamak için var. Twitter hesabım mavi tikli bırakta özel olsun ahdhhd
E tamam Facebook’u verebilirsin, o Twitter mavi tikli versene kullanıcı adını bakalım sjsjsjsj
Oldu pışık
Facebook da bişey yok diyorsun tutup hesabını çalacak değilim be
Niye güveneyim sana
No bb
Niye güveneceğini söylicem
Ve Pubg hesabını nasıl güvene alabileceğini
Bana baksana sen, ben sana inanır mıyım. O kadar slk mıyım
Ne alakası var ön yargılı davranıyorsun şu an hesabına epostanı ve telefonu nu bağladıktan sonra kimse çalamaz
Abicim lütfen ya bağladım zaten ama yine de vermem
Pekiiii
Kendin uğraşıp çabalayıp güzel bir hesap kursana başkasının vereceği hesaptan pek bir hayır olmaz
Hediye etmem de satarım belki 🤑
Satar mısın aaa çok ayıp satmak her şey para mı 😂
Değil işte hiçbişey para etmiyo 😂
Senin vardır yaa hesabın🙃
Vardı çok güzel hesabım vardı çaldılar 😒
Nasıl çalıyorlar ya maile, numaraya bağlı değil miydi
Yakın arkadaşım çaldı oyundan satmıştım ona