Erkekler, Windows 10 kuracağım, SSD mi yükseltmeliyim yoksa RAM mi?

Eski bir sistem arkadaşlar tuhaf gelecek ama buraya takılmayalım- ne yaptım ettim ama kaç yıldır elimdeki anakartın ne olduğunu öğrenemedim bu yüzden onu atlayıp sistemin kalanını belirteyim. DDR3 1333MHZ 4GB ram (2x2 çift kanal ama ram yükseltmem gerekirse 2 giriş var zaten eski ram'larin yerine 2 tane 4 GB ram alacağım. Ve ayrıyetten anakartın 8GB ram desteklememe gibi bir ihtimali de var duruma göre 1 tane 4GB ram alabilir ve şuanda takılı olan o 2 tane 2GB ram'lerden birini takıp 6GB ram da yapabilirim ama bunun da olmama ihtimali var.) 240 GB SATA 2 SSD (SSD sata 3 fakat bilgisayar sata 2 destekliyor) intel 2 duo E8500 (yakında işlemci de intel 2 Quad Q9500 olarak değişecek ama anakart bu işlemciyi destekler mi bilmiyorum bios son sürüme getirildi zaten ne olur ne olmaz falan diye olmazsa daha düşük bir işlemci önermenizi rica edeceğim..) GT 420 2 GB DDR3 Not: arkadaşlar şimdilik en acil olanı belirtin lütfen, hem ram hemde SSD yükseltilecek ama şu an birini seçebilirim sadece, 1 tane daha 240 GB SSD alabilir veya 8 GB ram yapabilirim. (Ram sadece ihtimal maalesef) Ha bu arada kullanım amacı şunlar= GOM mix pro Bandicam OBS Discord Minecraft Roblox League Of Legends Capcut Ve.. İnstagram, telegram, whatsapp, facebook, twitter X ve tiktok gibi sosyal medya uygulamaları sizce hangisi bu işlemleri Windows 10 da ve direk Windows 10 için kolaylaştırır?

SSD
RAM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Erkekler, Windows 10 kuracağım, SSD mi yükseltmeliyim yoksa RAM mi?