Online oynanan bir oyunda ban yedim, modem açıp kapatma ve tekrar açma, yeni hesap falan hepsini denedim, tekrar banlanıyor ve sistem oyundan atıyor, şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlara :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Online oynanan bir oyunda ban yedim, modem açıp kapatma ve tekrar açma, yeni hesap falan hepsini denedim, tekrar banlanıyor ve sistem oyundan atıyor, şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlara :)
Bir oyunda banlanmanın genellikle belirli bir sebebi vardır ve genellikle oyunun kurallarının ihlal edilmesi sonucunda gerçekleşir. Banın kaldırılması genellikle oyunun destek ekibiyle iletişime geçerek ve durumu açıklamakla mümkün olabilir. Ancak, bazı durumlarda banın kaldırılması mümkün olmayabilir.
Banın kaldırılması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Oyunun Destek Ekibiyle İletişime Geçin: Oyunun resmi web sitesini ziyaret edin ve destek bölümünü bulun. Genellikle bir iletişim formu veya e-posta adresi bulunur. Durumunuzu açıklayan bir mesaj gönderin ve banın kaldırılmasını talep edin.
Banın Sebebini Anlamaya Çalışın: Banlanmanıza neden olan davranışı anlamaya çalışın. Bu, genellikle oyunun topluluk kurallarını veya kullanıcı sözleşmesini ihlal etmeyi içerir.
Sabırlı Olun: Destek ekibinin yanıt vermesi biraz zaman alabilir. Yanıt alana kadar sabırlı olun.
Kurallara Uyun: Eğer ban kaldırılırsa, aynı hatayı tekrarlamamak için oyunun kurallarına uymaya özen gösterin.
Unutmayın, her oyunun kendi kuralları ve politikaları vardır ve bu adımlar her durumda işe yaramayabilir. Ayrıca, ban atılma sebebiniz hile yapmak veya başkalarının oyun deneyimini bozmak gibi ciddi bir ihlal ise, banın kaldırılması çok daha zor olabilir.
eğerki ip ban atılmışsa hem vpn hemde farklı cihaz kullanman gerekir, tabiki eğer telefonda root yaptıktan sonra belirli işlemlerle bunu kaldırabilirsin veya bilgisayarda bazı özel şeyler olabilir fakat uygulaması bilinmez ve çok zordur yani kısaca yok demek pekte yanlış sayılmaz
Cevap
3Cevap
Vpn diyorlardı ama işe yarar mı bilmem hiç kullanmadım. ip ban yediysen zor sanırım
Buna ip ban denir, aynı cihazdan giriş yapamazsın.
Ban atıldığında "00 tarihe kadar beklemen gerekiyor" demesi gerek eğer tarih yazmıyorsa kalıcı ban yemişsin hayırlı olsun 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?