Bir yere gelinebilir mi? Yoksa youtube da oyunlar hariç farklı bir kategoride içerik paylaşsam?
Hayir gelinemez.
Youtube'da ' Saniye ' tarzında videolar üret daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gelinir ama şöyle bunun için hayatsız olman gerekiyor, mesela şöyle diyeyim yayın açıyorsun ve sadece yayın hiç bir şey yapmıyorsun he işte öyle olmuyor, kendi twitch profilini oluşturman gerekiyor falan onların nasıl yapıldığını sonra yayın ayarları var yani basit şeyler değil öğrenmen sonra da pratiğe bağlaman gerekiyor, ayrıca reklam da çok önemli bu işte kendine kitle toplaman lazım bu nasıl olursa olsun ister oyun chatine twitch link mi atarsın veya sosyal medya hesabımı kurarsın bir şekil yapman gerekiyor, ayrıca eğer hızlı gelişmek istiyor isen bunu normal bir iş gibi günde 6 7 saat yapman gerekiyor ne kadar çok fazla yaparsan başkası daha az yaptıkça sana yönelecekler öyle kitlen artacak, her gün 12 saat yapsan yayın emin ol 1 sene belki daha kısa sürede twitch de çok iyi yerlere gelirsin izlenirsin bir çok da abonelik satın alan olur sabit gelir yani. ama dediğim gibi normal bir iş gibi yapman & yeterince hayatsız olman gerekiyor.
Tesekkurler gorus icin kitap yazmissin :))). Ya cs 2 oyun videolariyla felan olmayacak bu iş o yuzden cs yi birakiyorum zaten mental sagligimi zamani mi epey aliyor. Youtuber "Saniye" tarzında videolar üreticem ama baska formatla kendimden dr biseyler katarak
Cevap
2Cevap
Arkanda seninle beraber yayın yapan sana destek veren bir ekibin olursa gelirsin.
Tek başına cs de bir şey yapamazsın.
Bunun farkina vardim. Hatta bana yarari olmayacak ne twitch ne de youtube 'da. Zarar tamemen
Olabilir deneyebilirsin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar