İnternet & Teknoloji 1 ay Bu internetle Twitch'te yayın açabilir miyim? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 İndirme 23.47Yükleme upload - 5.7 Açarsın A seç Hayır B seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Bu internetle Twitch'te yayın açabilir miyim? 05 Görüşünü yaz
KnightsSword | İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Upload hızı yeterli açılır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
cpanel | İnternet & Teknoloji konusunda 521 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay 1080p çok rahat açarsın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Rose2113 | İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b görüş paylaştı. Guru 1 ay Açılır. Upload yeterli. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Ayarları nasıl yaparm Rose2113 1 ay Onu bilmiyorum.
ElCuco | İnternet & Teknoloji konusunda 151 görüş paylaştı. Yoda 1 ay hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05Upload hızı yeterli açılır.
1080p çok rahat açarsın.
Açılır. Upload yeterli.
Ayarları nasıl yaparm
Onu bilmiyorum.
hayır
Açılmaz
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!