Gamer Nfs serisinde en sevdiğiniz oyun hangisiydi? Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben daha çok most severim gerek kurgusu olsun gerek müzikleri olsun öyle :) Güncellemeler+1 yıl Most wanted severim Nfs serisinde en sevdiğiniz oyun hangisiydi? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Most wanted severim 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlk çıkan Most Wanted favorimdir ve üstüne de gelmedi zaten. Hemen arkasından gelen Carbon bile Most Wanted'ın yanında çok kötüydü. 1 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Aynen Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 394 cevap paylaştı. Most wanted remake çok iyi olacak diye düşünüyorum seneye çıkar 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl most wanted 2005 blacklist en güzel oyunu 1 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Ay evet Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Ben pek oynamadım o oyunu 1 1 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Anladım asko ☺️ Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Most wanted demeyen oyundan anlamıyordur 1 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Açık ara her şeyiyle nfs hot pursiut 2010 0 3 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Nfs hot pursuit 2 nasildi yani 2002'de olan oynamadım normalde Yorumla Venetor +1 yıl nfs hp 2'yi de oynadım. O da eğlendiriyordu ama nfs hp 2010 bambaşka bir şeydi grafikleri, haritası, içeriği ve müzikleriyle Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Anladım Yorumla
duyguuozdemir Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Most wanted 3 4 Yorumla Cleanman58 +1 yıl Seneye yeni most wanted çıkacak oynar mıydın 😅 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl @Cleanman58 çıkarsa atar misin linkini Yorumla Cleanman58 +1 yıl Oyun çıktıktan sonra kırılması 1-2 yıl sürebilir hatta hiç kırılmayabilir yeni nesil oyunlar korsanlığa karşı oldukça sağlam yapılıyor. Yorumla Cleanman58 +1 yıl Ama orijinal linkini atarım tabi 😅😅😅 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gamer konusunda 304 cevap paylaştı. Underground 2 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Most wanted severim
İlk çıkan Most Wanted favorimdir ve üstüne de gelmedi zaten. Hemen arkasından gelen Carbon bile Most Wanted'ın yanında çok kötüydü.
Aynen
Most wanted remake çok iyi olacak diye düşünüyorum seneye çıkar
most wanted 2005 blacklist en güzel oyunu
Ay evet
Ben pek oynamadım o oyunu
Anladım asko ☺️
NFS underground 1-2
Most wanted tabii oynamaya doyamazdk
Most wanted demeyen oyundan anlamıyordur
undergraund 1-2
Açık ara her şeyiyle nfs hot pursiut 2010
Nfs hot pursuit 2 nasildi yani 2002'de olan oynamadım normalde
nfs hp 2'yi de oynadım. O da eğlendiriyordu ama nfs hp 2010 bambaşka bir şeydi grafikleri, haritası, içeriği ve müzikleriyle
Anladım
Most wanted
Seneye yeni most wanted çıkacak oynar mıydın 😅
@Cleanman58 çıkarsa atar misin linkini
Oyun çıktıktan sonra kırılması 1-2 yıl sürebilir hatta hiç kırılmayabilir yeni nesil oyunlar korsanlığa karşı oldukça sağlam yapılıyor.
Ama orijinal linkini atarım tabi 😅😅😅
Underground 2
İlk Undergraund.