En çok beğendiğiniz oyun serisi hangisi?
Assassin’s Creed
Battlefield
Call of Duty
Far Cry
FIFA
Grand Theft Auto V
God of War
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
GOW serisi beni benden alır. En sevdiğim God Of War 3 oyunu olmak üzere bayılırım. Her şeyiyle beni içine alan bir olun. Oyun severlere öneririm kesinlikle.
hemen sayayım ben bitirdiğim oyun serileri olarak
1. GTA Serisi (suç dünyasını ve çetecilik sokaklardaki hayatı en güzel anlatan bir oyun serisi, muhteşem harika kesinlikle üstüne tanımam)
2. Crysis Serisi (Bambaşka bir hikaye bir Cevat Yerli (Türk) yapımı, özellikle beni benden alan o hikayesi tamamen Türkçe Dublajlı olan, harika zevkine doyulmayacak bir seri, 4. oyun çıkmasını bekliyorum yine parası ne olursa olsun alır oynarım yine bitiririm)
3. (Need For Speed Serisi) Sokak yarışları olsun gerek pistlerde, Modifiye ve arabalar ile olan yarışları en iyi anlatan oyun)
4. Far Cry Serisi (Her şey bir adada başlıyor ve oranın yerlileri ile devam ediyor, farklı bir konsept farklı bir hikaye, özellikle 3. oyun ve sonrası, tadından yenmez)
Söylediklerin arasında en çok AC seviyorum. Hiç oynamadım ama trailer bakınca efsane heyecan uyandırıyor bende. Söylediklerinin dışında da biz söyleyebiliyorsak en çok half life seviyorum. Her bir oyununa aşığım 😅.
Cevap
18Cevap
En sevdiğiniz seri nedir deyip şıklara Gta V eklemek ve fotoya Cyberpunk koymak?
:D
Witcher'ın 1 ve 2sine güzel bi remake veya remastered gelirse kesinlikle onu seçerdim. Ancak Metro serisi de hikaye konusunda çok güzel bir seri.
Burada yok ama benim en sevdiğim oyun serisi Uncharted idi. Buradakilerden de Assassins Creed serisi oldukça iyiydi bence
Bunların neredeyse hepsi vasat seriler hiç biri değil Metroid.
Assassin’s Creed
çok severim ama artık pc kaldırmıyor oyunları
Bunların hiçbiri. 2 oyunu var ama ori serisine aşık oldumm. Son zamanlarda oynadığım en iyi iki oyun
Assassin’s Creed oyunu bilmiyorum ama görüntüsü hoşuma gitti sadece 🤭
burda yok ama destiny
GTA, COD a bir başlayamadım
Fifa
Far cry ve Call of Duty serisi.
Gta gof cod battlefield
Oyun oynamayı bıraktım. Cevabım yok
Gta god of war fifa farcry
fallout ve baldurs gate
Age of Empires serisi <3
Gta.
Call of duty ve fifa