Gamer Sizce cevap ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bulmaca Güncellemeler+1 yıl Yüzme ve mey cıktı Sizce cevap ne? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bağımlısıydım bu oyunun bi aralar sonra sıkıldım 😂 molada güzel gidiyordu 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Heh hergun gel sor çekinme yüzük ekû denermisini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa sordum Yorumla hakaarkan +1 yıl Yanlış yaa tamamen düşünmeden verdim hiç yakıştırmadım kendime sonraki oyundan sor Yorumla
bozukbirpusula Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 5 harfli olan yüzme değil mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oldu;) Yorumla bozukbirpusula +1 yıl 3 harfli olan da yek Yorumla Soran +1 yıl Mey çıktı o da Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biri yük, öbürü de yüzük. 0 1 Yorumla Dr-Mystic +1 yıl Ha yük yazılıymış. Meydir o halde. Yorumla
KawasakiH2R Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 3 harfli olan kem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olmuo Yorumla KawasakiH2R +1 yıl Nası ya Yorumla Soran +1 yıl Başka bişy deniyorum sürekli her seyş yok Yorumla KawasakiH2R +1 yıl Yek oluyor mu Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müze 0 4 Yorumla KawasakiH2R +1 yıl Senin okuduğun mektebin Yorumla Psigareşh +1 yıl :)))))) Yorumla KawasakiH2R +1 yıl hahajxkajfns Yorumla Psigareşh +1 yıl Ahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bağımlısıydım bu oyunun bi aralar sonra sıkıldım 😂 molada güzel gidiyordu
5 harfli yüzme ama 3 harfliyi bulamadım
Heh hergun gel sor çekinme yüzük ekû denermisini
İlk defa sordum
Yanlış yaa tamamen düşünmeden verdim hiç yakıştırmadım kendime sonraki oyundan sor
5 harfli olan yüzme değil mi
Oldu;)
3 harfli olan da yek
Mey çıktı o da
Biri yük, öbürü de yüzük.
Ha yük yazılıymış. Meydir o halde.
3 harfli olan kem
Olmuo
Nası ya
Başka bişy deniyorum sürekli her seyş yok
Yek oluyor mu
"Yem"dir o, mey olsa duramazsın.