Güncellemeler
+1 yıl
Harikasınız seviyorum sizi))🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
b şıkkı genel netin kaç
30 soru 41 ek 2 yanlış
?
30 soruda 28 net
28 d 2 y 27,5 net yapar
Ben nette değilim algim açılsın diye çözüyorum
Hmm kaç yaşındasın
26
Üni sınavından sonra kitap bile görmek istemiyorum hala sen iyi çözüyorsun
Hedefin olursa durmuyorsun
hedefin ne?
Kaymakam olmak)
Çok iyi hedefin var umarım başarılı olursun ben sırf bu yüzden üni sonrası hayatımı kpss ye girmeyecek şekilde ayarladım. Ne mezunusun ekonomi mi?
İnsAllah olacak Allah'ın izniyle. evt
Ben de ekonomi okuyorum :)
şu an hala devam mı ediyorsun hangi üni
evet devam ediyorum koç üni sen hangi üniden mezunsun
Omu Yl mezunuyum başarılar dilerim ve teşekkür ederim sorumu yanitladiginz için iyi günler
İyi günler
B mi
Evet ya ben neyi göremedim sizin gördüğünüz kendi kurgusunun önünü nasıl geçmiş
Eski savaşı anlatması zaten tarihi bir roman olduğunu gösteriyor, Bir zamanlar yaptıklarını yaptilar derken kendi kurgusunu katmadan savaşı olduğu gibi anlattığını söylüyor
B yapardim
Açıklar mısın neden
Şimdi yapın dediklerimi değil diyor kendi kurgusu oluyor bu ama karakterler bir zamanlar yaptıklarını yapmış tarihi gerçeklik de bu oluyor kendi kurgusunun önüne geçiyor.
Aslında ilk başta öyle düşündüm daha sonrasinda roman kahramanlarının özelliklerini anlatıyor dedim vazgeçtim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Osym de aynı böyle soruyor aman düşme en sevdiği şey bu dhsyxhsyxhs ilk düşündüğünüz de doğru çıkıyor ☺️ rica ederim 💕💖
Dümdüz b mk
Açıklar mısın neden
Yapin dediklerimi degil derken kendi kurgusunu kastetmiş bir zamanlar yaptiklarini yaptilar demek de yasanmis olaylar
işaretlenen şık doğru bence
B diyorum
Delirecegim ya hepiniz benim göremediğim neyi gördünüz nasıl tarihi gerceklik kendi kurucusunun önünü geçmiş
Ahahaha, adam romanı yazarken bir senaryo oluşturmuş ama hikaye öyke birhal almış ki kahramanlar senaryonun dışında bşr kurguya girmiş, tani yazarken senaryo değişmiş, adam da bunu kahramanlar çok asi senaryoya uymadı dşyerek ajite ediyor
Çaktın mıbköfteyi? kapişş))) mat sorardınvsen hep onları çözerdik
O kişi ben değilim 😂
Olsun ben çözerim soruları köfte)
Sen öğretmensin o zaman, öğretmenim cınım benim cınım benim seni ben pek çok severim, sen bir ana sen bşr baba 🎶🎵🎼
Ogretmende degilim 😅ama sana ihtiyacım olabilir lütfen her soruma gel)
Ogretmenmisin
Eskiden öğretim üyesiydim
Sonra ne oldu
Cikarmisin gizliden
Akademik sorularını alayım
Niye çıkayım anlamadım ki
Sormak istediğim şeyler var sizi kaybetmek istemedim tabi çıkmak istemiyorsanız saygı duyarım
Ben türkçe öğretmeni değilim
Türkçe değildi zaten ki ben Türkçe paragrafı her gün çözerim algim açılsın diye yl öğrencisiyim ocakta tez savunmami yapacağım akedemik vs sormak istemistim vazgeçtim teşekkür ederim cevapladiginiz için iyi günler
Estağfurullah
Ana bilim dalı nedir masrerda
B cevap
a doğru cevap
A degiomi iste