Gamer Oyunda daha çok lider misiniz yoksa tek takılan mısınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Oyunda daha çok lider misiniz yoksa tek takılan mısınız 🤔#Gamer Liderim Tek takılan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyunda daha çok lider misiniz yoksa tek takılan mısınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ben tek başıma takılırım her zaman Oyunda bile 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Tekim. Single oynuyorum zaten. Arada çok nadir 1-2 kişiyle co-op girerim ki uzun zamandır olmadı. Solo iyidir. 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Liderim oyun oyana mayı severim iyi oyuncuyumda hem pc de hem mobilde 2 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl arkadaşlarım tarafından hep lider olunmayı istenirim 1 0 Yorumla
CumhurBaşbakanı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Sadece online oyunlardan mı bahsediyoruz yoksa solo temelli olup arkadaşlarla da çok eğlenceli olabilen co-op oyunlar mı? 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tek başıma 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben tek başıma takılırım her zaman
Oyunda bile
Tekim. Single oynuyorum zaten. Arada çok nadir 1-2 kişiyle co-op girerim ki uzun zamandır olmadı. Solo iyidir.
Liderim oyun oyana mayı severim iyi oyuncuyumda hem pc de hem mobilde
arkadaşlarım tarafından hep lider olunmayı istenirim
Sadece online oyunlardan mı bahsediyoruz yoksa solo temelli olup arkadaşlarla da çok eğlenceli olabilen co-op oyunlar mı?
Oyun oynamıyorum
liderle takılan
Tek başıma