Gamer Elden Ring mi yoksa Skyrim mi daha güzel? OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vurdulu kırdılı parçalamalı oyun arıyorum. Öneriniz var mı?Gtx 970 var. Elden Ring mi yoksa Skyrim mi daha güzel? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Skyrim V 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl ikisi de çok güzel oyunlarikisini de oyna :D 0 5 Yorumla KnightsSword +1 yıl 970 Elden Ring de biraz zorlanabilir gibi ama Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Evet en düşük 1060 yazmışlar. Ayrıca ram 12 GB gösteriyor ben de 8 var. En mantıklısı Skyrim V gibi görünüyor Yorumla KnightsSword +1 yıl Aynensistem yenilersen Elden Ring bakarsın ben de alırsam düşünüyorum yeni sistem Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Telefona PC ye para vermem ben daha. Motor alır gezerim daha iyi. Yorumla KnightsSword +1 yıl o da senin bileceğin iş tabi :D Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Skyrim.Elden ring oynamaya çalıştım, videolarda izlediğimden daha zor. Bana göre değil. 0 3 Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Kanka zor derken ne tür bir zorlukla karşılaştın? Yorumla UluGökKurt +1 yıl Önüme çıkan *ilk* yaratığa 30 kere falan ölünce iade ettim. Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Oynayasım geldi mk. Bin lira yazıyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mobili var mi onlarin 0 1 Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Skyrimin vardı bir ara sildiler mı hala duruyor mu bilmiyorum. Aynı hazzı vermiyor diyorlardı Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O ne lo 0 5 Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Açık dünya ortaçağ RPG oyunları. Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Niye ortaçağ lo? Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Silah bulundu mertlik bozuldu aşkım Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Allah akıl fikir versin sana Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Ondan çok var az da senden versin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Skyrim V
ikisi de çok güzel oyunlar
ikisini de oyna :D
970 Elden Ring de biraz zorlanabilir gibi ama
Evet en düşük 1060 yazmışlar. Ayrıca ram 12 GB gösteriyor ben de 8 var. En mantıklısı Skyrim V gibi görünüyor
Aynen
sistem yenilersen Elden Ring bakarsın ben de alırsam düşünüyorum yeni sistem
Telefona PC ye para vermem ben daha. Motor alır gezerim daha iyi.
o da senin bileceğin iş tabi :D
Skyrim.
Elden ring oynamaya çalıştım, videolarda izlediğimden daha zor. Bana göre değil.
Kanka zor derken ne tür bir zorlukla karşılaştın?
Önüme çıkan *ilk* yaratığa 30 kere falan ölünce iade ettim.
Oynayasım geldi mk. Bin lira yazıyor 😂
mobili var mi onlarin
Skyrimin vardı bir ara sildiler mı hala duruyor mu bilmiyorum. Aynı hazzı vermiyor diyorlardı
O ne lo
Açık dünya ortaçağ RPG oyunları.
Niye ortaçağ lo?
Silah bulundu mertlik bozuldu aşkım
Allah akıl fikir versin sana
Ondan çok var az da senden versin
Bence Skyrim acik ara daha guzel