net te bakıyorum yorumlara türkiyede zaten çoğu insan kara kas goz çok güzel olamıyorlar en sıradışı güzellik hazal kaya olabilir demişler. sıradışı demek için boy posta olması gerek bence ünlü lerde hazal kayadan güzeli vardır bana hande daha iyi geliyor yani kahverengi gözlü olunca çok güzel değilmi oluyor bilmiyorum.
Goz rengiyle guzelligin ne alakasi var ya ikiside esit bence. Ama şoyle bisey var hazal kaya ne kadar guzel olsada aşiri itici geliyo uyuz uyuz davranislarindan heralde
Ikiside hoş ama daha güzel tiplerde var mesela esra bilgiç hande soral tuba buyukustun dilan çiçek deniz cansu dere cansu tosun vs daha hoş esmerler esmerlikle ilgili birşey değil yüz hatlarıyla ilgili ve dediğin şey bizim ülke icin geçerli sarışın siyahi asyalı hintli vs çoğunlukta bir ülkede gayet sıradışı gözüküyoruz unutmayın dünyada en çok bulunan ırklar asyalılar hintliler siyahiler biz azinligiz
bazilarida estetikle dudak yapiyor. Hande yeni yeni estetikle sosyal medyayi salliyor. O zaman, ya ikisinin estetikli fotorgrafini ya da ikisinin estetiksiz foografini jarsilastiracaksin. Oyle olmaz. Haksizlik.
@çıngıraklıdümbelek06 ak Sapığı Seni 👊🏻 Sen dua et nerdesin bilmiyorum yoksa kan alırım gö Utanmıyor musun Sapıkça Ahlaksızca görüş yapmaya bi bitmediniz ak ya Ülkeyi kirlettiniZ ama sonunuz yakın teker teker pimleriniz çekilecek dur sen mezar cehennem olacak senin gibilere akıllı ol sil sapıkça yorumu
Nerde nekadar sapık varsa kendi payına ta ya bu yazdığımin neyi sapıklık sen madem okadar delikanlisin git çocuk tecavuzculerini kadın katillerini bul tabi g... yiyorsa ben sadece fikrimi beyan ettim bunu sadece cinsel yönden anlayan bi sensin için fesat senin sen akıllı ol aklını alı verirler senin görürsün
En İyi Cevaplar