Gamer Elden Ring oynayanlar bakabilir mi? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim karakterim büyücü ve bu silahlar düştü bosstan ve hazineden sizce iyimi? Elden Ring oynayanlar bakabilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl En iyi staff lusats glinstone staff hasar olarak ama mana maliyeti 2katı , caelidte bulunuyor galiba alması biraz zor ama oyununu en İyi değneği o 1 2 Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Ve o küçük kılıç bence kullanışsız ama mana ve zeka üstüne büküle yaptıysan kullanılabilir Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Build* Yorumla
deehaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl statlarını kıyaslasana RED stat bir tanesi işte 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ona arcane yetmiyor ama kullansam mi değermi bilmiyorum Yorumla deehaa +1 yıl mmoprg ve moba oyunlarında ki en belirgin ve en önemli olay statları kıyaslamak statları kıyaslarsan bir daha asla kimseye soru sormana gerek kalmaz. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçma bence 0 12 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ne saçma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel vatini boş işlerle harcaman bakımından Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Elon musk bile oynuyor valla onun yüzünden bu oyuna sardim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş iş canım faydalı işlerle ugraş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliysen kocanla ilgilen Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Evli değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm evlenmek istermiydi Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kız Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hazir degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayalindeki erkek nasıl biri mesela Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Elon musk gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En iyi staff lusats glinstone staff hasar olarak ama mana maliyeti 2katı , caelidte bulunuyor galiba alması biraz zor ama oyununu en İyi değneği o
Ve o küçük kılıç bence kullanışsız ama mana ve zeka üstüne büküle yaptıysan kullanılabilir
Build*
statlarını kıyaslasana RED stat bir tanesi işte
Ona arcane yetmiyor ama kullansam mi değermi bilmiyorum
mmoprg ve moba oyunlarında ki en belirgin ve en önemli olay statları kıyaslamak statları kıyaslarsan bir daha asla kimseye soru sormana gerek kalmaz.
Saçma bence
Ne saçma
Güzel vatini boş işlerle harcaman bakımından
Elon musk bile oynuyor valla onun yüzünden bu oyuna sardim
Boş iş canım faydalı işlerle ugraş
Evliysen kocanla ilgilen
Evli değilim
Hm evlenmek istermiydi
Hayir
Niye kız
Hazir degilim
Hayalindeki erkek nasıl biri mesela