tüm oyunları gönül rahatlığı ile oynarsın orta kalitede bende 3060 asus var laptopdaki oyun performansı masaüstüne göre aşırı düşük kalıyor ama oynatıyor genelde
Cihazı açarsan bozulur evet. Garantiye gönderip taktırırsan bozulmaz ama onda da fiyatı şişirebilirler. Harici hard diskte alabilirsin birinci önceliğe sahip olmayan dosyaları onda saklarsın
Yetebilir de oyunlar bitince tekrar indirmek uzun sürdüğü için silmek istemeyebilirsin veya arada oynarım diyebilirsin belki bu yüzden harici diskte işini görebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet gayet iyi ama işlemciyi ben sana 12. Nesil bak demiştim 😄
tüm oyunları gönül rahatlığı ile oynarsın orta kalitede bende 3060 asus var laptopdaki oyun performansı masaüstüne göre aşırı düşük kalıyor ama oynatıyor genelde
lol valo pubg oynuyorum genelde
bende aynılarını oynuyorum oynatıyor. lolde 200 valoda 150 fps alırsın
Dahili Hard disk var mı sadece ssd mi 512 yetmeyebilir
1 tb yapmayı düşünüyorum ilerde. garantisi bozulurmu
Cihazı açarsan bozulur evet. Garantiye gönderip taktırırsan bozulmaz ama onda da fiyatı şişirebilirler. Harici hard diskte alabilirsin birinci önceliğe sahip olmayan dosyaları onda saklarsın
aslında birkaç oyun yükleyeceğim yeter bence
Yetebilir de oyunlar bitince tekrar indirmek uzun sürdüğü için silmek istemeyebilirsin veya arada oynarım diyebilirsin belki bu yüzden harici diskte işini görebilir
Hafızayı çok doldurma yavaşlar bilgisayarın
daha ucuza 2. el kalitelisini alabilirdin
İkinci el değil dimi
Zaten geçenlerde araştırdım bu fiyata anca bu alınır