Gamer En sevdiğiniz oyun mu sevgiliniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Oyun 😋 (ama sevgilimin haberi yok) Güncellemeler+1 yıl Şaka yaptm tabiki aşkım En sevdiğiniz oyun mu sevgiliniz mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oyunu daha cok seviyorum lol oynuyorum sen ne oynuyorsun 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Bombom 😋 Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl Ahaha guzelmis, telrfondan mi oynuyorsun, bilgisayarin var mi Yorumla Soran +1 yıl Pc Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl Birlikte oynayalim mi:) Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl Ben indiririm senin icin Yorumla Soran +1 yıl Olur girersen eklerim Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl Tamamdir nerden indiricez peki Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl Vala sirf senin icin indiriyorum 😉 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Bombom mu birde o oyun? :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet:D Yorumla Cavendish +1 yıl Yani bombom gibi bir saçmalıktan daha az sevilmek yazık. Yorumla Soran +1 yıl Saçmalık değil ki Yorumla Cavendish +1 yıl Bombom bir oyun bile değil bana göre kusura bakma. Yorumla Soran +1 yıl Aaaaaaaaaa sus kız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi oyunları oynuyorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bombom hayday pubg ama bu sıralar sadece bombom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgisayar oyunları oynar mısın Yorumla
Kaia3672 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilimle oynamak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oyunu daha cok seviyorum lol oynuyorum sen ne oynuyorsun
Bombom 😋
Ahaha guzelmis, telrfondan mi oynuyorsun, bilgisayarin var mi
Pc
Birlikte oynayalim mi:)
Ben indiririm senin icin
Olur girersen eklerim
Tamamdir nerden indiricez peki
Vala sirf senin icin indiriyorum 😉
Sevgilim yok o yüzden en sevdiğim oyun
Bombom mu birde o oyun? :D
Evet:D
Yani bombom gibi bir saçmalıktan daha az sevilmek yazık.
Saçmalık değil ki
Bombom bir oyun bile değil bana göre kusura bakma.
Aaaaaaaaaa sus kız
Hangi oyunları oynuyorsun
Bombom hayday pubg ama bu sıralar sadece bombom
Bilgisayar oyunları oynar mısın
Tabii ki rainbow six siege 😍
Sevgilimle oynamak
Daha güzelmiş
Oyun
Sevgilimi seçerim.
Oyun🎉😝
Sevgili